Konsep spektakuler mouse Pro Magic

Konsep mouse Pro  ¡

Disaranake saben wektu, ditampilake ing format konsep sing bisa dadi tambahan kanggo piranti ing mbesuk. Ing babagan produk Apple, biasane para desainer supaya bayangane bisa mlaku lan ing kasus iki, sanajan bisa dadi produk rumit. gampang nggawa segel saka tandha tangan Cupertino.

Sing tanggung jawab nggawe Mouse iki wis dadi desainer Vincent Lin, kita bisa deleng konsep sing luar biasa iki ing situs web iki. Fungsi sing ditawakake pancen apik banget kanggo Mouse lan mesthine luwih saka siji pengin nggawe Magic Mouse Pro kaya iki.

Konsep mouse Pro

Piranti kanthi permukaan tutul ing sisih kanggo nggulung, ergonomis kanthi digunakake nganggo tangan loro lan kanthi gerakan revolusioner. Titik menarik liyane babagan iki konsep digawe dening Vincent Lin, yaiku port daya sing ana ing ngarep Mouse, soko sing Apple ora pengin utawa ndeleng.

Lan iku ing Magic Mouse paling anyar sing dirilis bareng karo barisan iMac, dheweke durung ngowahi port sing ngisi Kilat ngisor sing ngindhari nggunakake nalika lagi tanggung jawab ... Amarga alesan iki, sampeyan kudu ndeleng mouse iki. Ing prekara iki konsep minangka kita uga ora bisa duwe khayalan.

Konsep mouse

Bisa uga Apple nate ndeleng konsep iki lan nyoba nuladha ing sawetara cara, nanging wis luwih angel diprediksi, sing jelas kita seneng model iki lan desain lan garis sing luar biasa banget bebarengan karo sawetara fungsi panggunaan sing nggawe mouse sing menarik banget. Apa sampeyan kepengin dadi kasunyatan?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.