Cara ngontrol penggemar iMac kanthi piranti lunak

Kontrol SSD-Fan

Akeh pangguna sing njupuk plunge lan mutusake kanggo ngganti hard drive internal iMac, yaiku model sing luwih ramping utawa aluminium iMac lan DVD burner sing paling canggih. Nanging, ora kabeh langkah sing kudu diterusake jelas lan ana model iMac sing duwe sensor sing ngirim data menyang prosesor supaya bisa ngatur penggemar kanthi bener supaya mesin bisa njaga suhu sing cocog.

Apple, wiwitane, nyedhiyakake akeh sensor iMac sing dipasang ing ndhuwur hard drive sing ana ing iMac, kanthi cara yen sampeyan ngganti hard drive kanggo model sing beda tinimbang sing dipasang Apple dhewe komputer kanthi otomatis nguripake penggemar kanthi terus.

Mengko, karo tekane sing anyar iMac kanthi ujung tipis sing wis diupdate kaping pirang-pirang nganti tekan model nganggo layar Retina, kalebu sensor suhu wis ditinggalake supaya ing komputer kasebut kita wis bisa nggawe pangowahan saka hard disk internal kanthi HHD utawa SSD tanpa masalah karo para penggemar.

Saiki, yen iMac sing pengin dianyari karo SSD kayata duwe kinerja sing luwih dhuwur, sampeyan kudu nggatekake sampeyan kudu ngontrol penggemar kanthi piranti lunak amarga disk ora kasedhiya maneh karo sensor suhu sing wis dakkandhani, utawa angel ditemokake.

Kontrol SSD-Fan-2

Sawise sampeyan ngganti hard disk, sing kudu dilakoni nalika sampeyan miwiti iMac maneh yaiku nelusuri Internet kanggo aplikasi sing dibutuhake kanggo nginstal lan mula duwe manajer hard disk kaya sensor suhu fisik. Aplikasi kasebut diarani SSD Fan Control lan sampeyan bisa download kanthi gratis saka situs web ing ngisor iki.

Sawise diundhuh, sampeyan mung kudu nginstal lan nalika mbukak kaping pisanan, pilih Mode kerja SMART supaya bisa digunakake kanthi otomatis lan diwiwiti dhewe kanggo ngontrol penggemar wiwit sampeyan ngaktifake iMac. Dadi, sampeyan bakal duwe kontrol piranti lunak kanggo operasi penggemar Mac lan saengga bisa nggunakake jinis hard drive pihak katelu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

7 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Matias Torkia ngandika

    Mesthi wae sing paling apik sing digunakake ing iMac 2011 kanthi ssd lan mewah !! Muga-muga dhukungan saka macOS Sierra !!!

  2.   Matias Torkia ngandika

    Ora mesthi, aku nggunakake luwih apik ing iMac 2011 nganggo SSD !! muga-muga menehi dhukungan kanggo macOS Sierra !!

  3.   Fernando ngandika

    Sugeng siang Pedro. Aku pengin ngerti apa sampeyan bisa nulungi aku. Aku wis nginstal Kontrol Kipas SSD, wiwit nalika aku ngganti hard disk, SSD ing iMac 2009 para penggemar ora mandheg.
    Sistem operasi SIERRA

    Masalah sing dakalami yaiku opsi SMART sing sampeyan sebutake ora katon lan uga katon ing foto program.
    Apa sampeyan ngerti kenapa bisa dadi?

    Matur suwun,
    Fernando

    1.    Matias Torkia ngandika

      Halo Fernando, kepiye carane metu, apa sampeyan ndownload saka kaca resmi?

  4.   JOSE MARIA ngandika

    HELLO PEDRO, aku wis ngowahi HDD kanggo SSD, lan mesthine para penggemar padha sora banget, aku wis nginstal kontrol penggemar FAN, nanging aku ora ngerti yen nindakake apa wae, para penggemar ngetutake kabeh pola, sanajan ing tampilan aplikasi sing kita lakoni Ganti TO STOP). Aku duwe BMI taun 2011 lan OS SIERRA TINGGI, Apa sing bisa dak lakoni?, Matur Nuwun.

  5.   Luis Alberto Leiva ngandika

    Aplikasi sing apik banget kanggo kita sing kudu nganyari Hard Drive. Kerjane sampurna (mode cerdas) ing IMac 27 ″ Mid-2010 lan High Sierra.
    Matur suwun Pedro

  6.   pep ngandika

    Matur nuwun kanthi sanget Pedro Rodas, aku ndownload SSD Fan Control langsung saka tautan lan wis sukses. Sampeyan ora ngerti ngelu sing dijupuk saka kula!

bool (bener)