MP3 Music Converter gratis kanggo wektu winates

konverter mp3-musik

Saiki ing internet, kita bisa nemokake akeh aplikasi sing ngidini kita ngowahi file musik menyang format liyane kanthi gratis, nanging umume mbatesi jumlah format sing kompatibel, mula iku opsi sing mateng sing bisa nylametake kita saka sawetara kabutuhan tartamtu, nanging ora kanthi rutin. Ing Mac App Store, kita uga bisa nemokake akeh aplikasi saka jinis iki, aplikasi sing umume duwe rega sing regane ora murah, nanging kita bisa njupuk kauntungan saka tawaran kaya sing saiki daktuduhake. MP3 Music Converter, minangka jeneng, minangka aplikasi sing ngidini kita ngowahi file musik menyang macem-macem format.

mp3-musik-converter-2

MP3 Music Converter duwe rega biasa ing Mac App Store 16,99 euro, nanging kanggo wektu winates, kita bisa ndownload kanthi gratis. Liwat aplikasi iki, kita bisa ngonversi file ing format MP3 dadi M4R, FLAC, AIFF, MKA, ALAC, WMA, WAV, OGG, AC3 ... Nanging uga ngidini kita ngekstrak audio saka file video kanthi langsung menyang salah sawijining format kasebut ing ndhuwur.

Kajaba iku uga ngidini kita ngowahi lagu kanggo ganti dadi nada dering, nada sing sampeyan wis ngerti ing iPhone duwe durasi maksimal 30 detik lan amarga fungsi Klip bisa ditindakake kanthi cepet. Nanging ngidini kita nyampur musik favorit kanthi gabung karo sawetara file audio dadi mung menehi asil kombinasi ing siji file audio. MP3 Music Converter bisa digunakake karo kabeh format sing kompatibel karo mayoritas piranti seluler ing pasar uga kompatibel karo mayoritas pemain musik sing ana saiki.

Rincian MP3 Music Converter

  • Nganyari pungkasan: 10-08-2016
  • Versi: 1.0.9
  • Ukuran: 30.1 MB
  • Dirating kanggo luwih saka 4 taun.
  • Kompatibilitas: OS X 10.5 utawa mengko.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.