Kunci Apple Watch yen sampeyan arep adus

Kunci banyu

Musim panas teka lan pantai uga kolam renang… Iki kalebu kegiatan saben dinane kanggo akeh wong, mula dina iki kita bakal ndeleng kepiye cara ngaktifake kunci banyu ing jam supaya bisa ngindhari tutul layar kanthi ora sengaja.

Fitur sing kasedhiya saka Apple Watch Series 2 nganti Apple Watch Series 6 saiki supaya sampeyan ora sengaja nggunakake nalika ana ing banyu. Nalika kita mateni Kunci Banyu iki maneh, jam tangan bakal ngusir lebu banyu saka speaker kanthi cara geter lan swara. Iki menarik amarga kanthi cara iki bisa dihindari manawa swara sing diprodhuksi dening Apple Watch ditutupi karo tetes banyu sing tetep ana ing njero.

Cara ngaktifake Kunci Banyu

Sing kudu ditindakake kanggo ngaktifake kunci banyu yaiku cukup ngakses setelan jam utawa nindakake kegiatan fisik sing ana gandhengane karo banyu. Ing pangertene iki langkah-langkah iku prasaja lan saiki kita bakal ndeleng proses aktivasi manual:

  • Pencet tombol Water Lock sing kasedhiya ing trabasan jam tangan. Kanggo nindakake iki, kita geser saka sisih ngisor munggah lan klik lambang kunci otomatis sing katon ing bentuk drop.
  • Banjur kita bakal weruh simbol iki ing sisih ndhuwur pasuryan jam lan kita ora bakal bisa sesambungan karo layar

Kunci banyu uga bakal diaktifake kanthi otomatis nalika miwiti kegiyatan fisik ing banyu, kayata, umpamane, renang utawa surfing, kalebu kegiyatan liyane.

Cara mateni Kunci Banyu lan ngusir banyu

Sawise aktivasi rampung, kita mung kudu nguripake Digital Crown (mahkota digital) nganti Unlocked katon ing tampilan. Sampeyan bisa ngowahi Koruna Digital menyang sembarang arah, aja kuwatir. Saiki sampeyan bakal krungu serangkaian swara sing ditindakake yaiku ngilangi tilas banyu saka speaker kanthi geter alus. Yen mandheg ngrungokake, sampeyan bisa nggunakake layar kaya biasane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.