Kurang saka separo konten ing Apple Podcast duwe 10 utawa luwih episode

podcast

Platform podcast Apple minangka salah siji sing pertama, yen dudu sing pertama sing nggegirisi pasar. Nanging, Apple durung menehi perhatian lan saiki wis akeh banget ngatasi platform liyane sing luwih anyar. Untunge, Apple durung lali kabeh lan sawetara wulan dheweke eling maneh yen mung kanggo promosi konten sing kasedhiya ing Apple TV +.

Miturut wong ing amplifi, platform podcast saiki wis ana luwih saka 2 yuta programNanging, akeh sing 26%, mung nerbitake siji episode, mula angka 2 yuta kudu dijupuk nganggo gandum.

Yen terus ngrusak angka kasebut, kita bakal weruh manawa 44% podcast sing kasedhiya ing podcast Apple, wis nerbitake 3 utawa kurang episode, mula pancen ora bisa diarani podcast, yen kita nyebut seri 4 utawa luwih podcast. Mangkono. Yen kita ngilangi kabeh podcast kasebut, jumlah podcast nyata sing kasedhiya ing platform iki yaiku 800.000 podcast.

Nomer podcast sing nawakake sepuluh episode utawa luwih yaiku 36%, angka kasebut dadi Program 720.000. Laporan iki nyaranake yen podcast episode siji nggawe keruwetan platform, amarga lagi nyoba pangguna sing durung suwe, mula pancen ora kudu terus kasedhiya.

Sebab, miturut James Cridland saka Podnews.net, akeh podcast kanthi siji episode teka saka Anchor, Spotify, Spreaker lan iHeart, panyedhiya hosting gratis sing narik podcast anyar sing isih nyoba karo media kasebut.

Amplifi nyaranake manawa cara emisi tumindak tunggal nambah 2 juta tokoh padha karo kalebu acara televisi sing ngasilake pilot nanging dheweke ora nate dadi seri ing dhaptar acara televisi kabeh wektu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.