l0vetodream negesake manawa iMac anyar bakal luwih gedhe tinimbang sing saiki

Modul ngarep iMac Pro

Nalika isih ana sing isih cilik kanggo ndeleng acara Apple lan ngerti apa sing bakal ditindakake perusahaan ing mangsa ngarep, desas desus diwiwiti karo apa sing bisa dideleng. Analis l0vetodream ujar manawa iMac sabanjure lan dikabarake bakal diluncurake yaiku komputer paling gedhe sing kita waca nganti saiki. Luwih gedhe tinimbang model saiki sing ana 27 inci.

Kaya sing bisa diwaca ing tinjauan khusus 9to5Mac, analis l0vetodream liwat akun jaringan sosial Twitter sampeyan wis negesake manawa Apple siyap ngluncurake iMac anyar karo Apple Silicon menyang jagad iki. Warta gedhe yaiku manawa komputer anyar iki bakal duwe layar paling gedhe. Bakal luwih gedhe tinimbang 27-inch sing ana. Malah spekulasi kasebut zoom nganti 32 inci. Kita wis ngerti manawa Apple saiki adol iMac kanthi rong ukuran: model 21,5 inci lan model 27 inci.

Gosip babagan iMac anyar ngelingake yen bakal duwe desain ulang sing radikal, kayata Desain industri iMac saiki diwiwiti meh wolung taun kanthi bezel tampilan sing gedhe banget lan sasis beveled. Dikarepake duwe estetika iPad Pro 2018 kanthi nyuda bezel lan sisi sing luwih rata. Ing wulan Januari, Bloomberg ujar manawa iMac kasebut bakal katon padha karo Pro Display XDR.

Cetha manawa kita kudu ndeleng a iMac anyar karo Apple Silicon bakal enggal. Luwih-luwih sawise perusahaan Amerika mutusake mbusak iMac Pro saka pasar. Mangkono, memenuhi persyaratan Tim Cook kanggo mesthekake yen kabeh komputer Apple wis duwe chip anyar perusahaan.

Saiki, kita ora ngerti apa desas desus lan ramalan l0vetodream bakal kawujud. Mung wektu bakal nuduhake manawa asumsi sampeyan bener. 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)