L0vetodream ngelingake yen kita bisa ndeleng iMac karo Apple Silicon tanggal 20 April

iMac

El 20 April ngarep Kita duwe janjian virtual karo Apple ing ngendi perusahaan bakal miwiti acara "Spring Loaded" lan ing endi desas desus nuduhake manawa perusahaan kasebut bisa nyedhiyakake piranti anyar. U.S kita wis nggawe proposal saka kita bisa ndeleng. Kayane kita ora mung bakal bisa ndeleng Pensil Apple sing anyar. Analis warta lan leaker Apple sing misuwur yaiku L0vetodream menehi saran supaya iMac anyar teka.

Ing Twitter esuk iki, L0vetodream ngirim gambar karya seni tamu Apple kanggo acara 20 April bebarengan karo gambar antrian G3 iMac ing kabeh warna. Utamane, iki kedadeyan sawise L0vetodream sadurunge tweet gambar undhangan acara kanthi katrangan "nikmati warna kasebut." Kayane desas desus a iMac anyar lan uga ing macem-macem warna bisa dadi kasunyatan.

https://twitter.com/L0vetodream/status/1383349327658057728?s=20

Iki dudu kaping pisanan krungu desas-desus iki. Nanging mesthine saya tambah nalika tanggal acara wis cedhak, sing sampeyan ngerti tanggal 20 April ngarep. Apa bisa ndeleng iMac lan warna anyar?. Iki dudu pilihan supaya kita ora gelem nimbang-nimbang kabeh pengumuman sing diwenehake miturut sampeyan. Mesthi wae, ana luwih akeh kesempatan kanggo ndeleng iMac anyar nganggo Apple Silicon tinimbang AirTags.

Kita bakal ninggalake keraguan tanggal 20 April sabanjure lan kita bakal bisa ndeleng manawa Apple bener ngluncurake iMac 24-inci anyar lan uga sing nganggo 30 utawa 32 inci. Kalorone nganggo prosesor anyar sing kabukten dadi kewan lan karya seni sejati. Malah ana sing ujar karo desain inspirasi dening Pro Display XDR. Saiki, muga-muga rega kasebut ora dadi alangan kanggo kabeh sing pengin entuk model anyar perusahaan Amerika.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.