L0vetodream ujar manawa AirPods 2 ora bakal ilang

L0vetodream

Sawetara jam kepungkur, kita nerbitake warta babagan komentar analis Ming-Chi Kuo ing kana dheweke nolak kemungkinan duwe AirPods 3 ing toko ing Maret iki. Selaras karo iki, ana liyane «leaker» warta lan produk Apple sing hebat wis ngobrol sawetara menit kepungkur babagan AirPods generasi kaping pindho.

Dadi kayane AirPods 3 bisa meneng-menengan ngenteni diwenehi wektu maneh Sanajan ana desas-desus babagan teka ing wulan Maret, L0vetodream nolak uga. Miturut bocor iki, ora ana warta babagan diskontinuitas saka AirPods generasi kaping pindho lan dheweke ora mangu-mangu babagan peluncuran AirPods 3, nanging uga ora teles banget ing kaloro pratelan kasebut, dheweke rada ringkes, nanging dheweke ora bisa ngimbangi presentasi ...

Apa wae, minggu iki dadi tegang lan miturut prinsip manawa kita ngerti manawa Apple bakal nganakake acara ing wulan Maret, sanajan saiki ora ana pejabat sing resmi. Dianggep yen minggu iki bakal dadi sing dituduhake kanggo ngumumake acara sing iPad bisa dadi protagonis, kita bakal ndeleng manawa pungkasane produk liyane sing lagi dikabarake tekane utawa ora.

AirPods 3 minangka headphone sing uga wis debat pirang-pirang minggu babagan tanggal peluncuran lan uga desain. Desain sing bisa padha karo AirPods Pro nanging saiki ora ana konfirmasi, kita bakal bisa ndeleng apa sing kedadeyan pungkasane. Sing katon menarik yaiku AirPod generasi kapindho bakal terus dipasarakeCoba delengen manawa desas desus liyane iki pungkasane dadi bener ...


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.