IPod nano generasi pertama ing "laci lali"

Wis suwe banget aku saka Mac ora duwe warta babagan iPod. Ing prekara iki, ana warta manawa akeh pamaca sing ora ngerti lan Apple duwe program pengganti iPod nano asli, amarga miturut perusahaan Cupertino, iPod kasebut masalah karo batere lan nalika njaluk panggantos, perusahaan nawakake model anyar.

IPod nano tetep digunakake saiki dening pangguna, nanging luwih akeh pangguna sing nggunakake "laci lali" kaya sing dielingake ing judhul lan yaikuKanthi iPhone utawa iPad, kita duwe luwih saka iPod Lan duwe iPhone saiki ora rumit yen ngelingi pasar liyane utawa iPhone SE, kayata.

Kasunyatane yaiku ing pangertene iki, program panggantos sing dibukak dening Apple minangka salah sawijining program paling dawa sing kita kenal, wiwit saiki Dheweke wis ngenteni 5 taun ganti iPod nano kanggo model anyar amarga ora duwe stok model generasi pertama Lan nyatane, kaya sawetara pangguna MacRumors ujar, yen sampeyan negesake sethithik lan njaluk ganti iPod nano sing dituku ing antarane September 2005 nganti Desember 2006, dheweke isih bakal ngganti.

Pancen nostalgia manawa dheweke nyingkirake iPods kasebut sing mesthi wae lan bebarengan karo Macs, produk Apple sing paling penting lan penting kanggo perusahaan kasebut, nanging saiki lan sing luwih ditandhani ing iPods, ora duwe papan istimewa ing Apple. Saiki, kanthi tujuan program panggantos iki, iPods "dipateni" luwih sithik maneh.

Ing kasus apa wae, iPod nano, Shuffle utawa iPod Touch iki isih produk input kanggo sawetara pangguna sing ora pengin iPhone, nanging kasus kasebut sithik lan sithik, lan Apple wis suwe ora nggawe pangowahan iPod iki dadi katalog nanging cukup kesasar. Sejatine iPod 16 GB nano regane 179 euro lan dudu rega sing regane, nanging akeh sing ujar manawa pasar isih akeh ing Apple.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.