Lady of the Lake dadi miniseries TV Apple sing dibintangi Natalie Portman

Lady of the Lake

Warta paling anyar sing gegandhengan karo layanan video streaming Apple ora ditemokake ing nominasi anyar, nanging ing miniseri anyar sing diarani Lady of the Lake (Lady ing Lake). Miniseri anyar iki bakal lakoné Natalie Portman lan Lupita Nyong'o lan adhedhasar novel homonim anggitane Laura Lippman.

Naskah iki ditulis dening Alma Har'el lan dadi pertunjukan pertama Natalie Portman ing jagad televisi. Seri kasebut kedadeyan ing Baltimore, khusus ing taun 60-an, nalika pembunuhan sing ora bisa diselesaikan nyurung ibu rumah tangga lan ibu (dimainake dening Portman) menyang nggawe maneh uripmu dadi wartawan.

Produsen miniseri anyar iki kanggo Apple TV yaiku Har'el, Portman lan Nyong'o. Dre Ryan bakal dadi pencipta saliyane kanggo kolaborasi karo Har'el ing skrip kasebut lan bakal dadi bagean saka produksi eksekutif, ing kana uga ditemokake Laura Lippman, panulis buku adhedhasar seri kasebut.

Bebarengan karo Natalie Portman, Lady of the Lake bakal dadi uga proyek televisi Har'el sing pertama. Film paling anyar, Cah lanang sayang, menang penghargaan ing Sundance lan papat nominasi Independent Spirit Award. Kajaba iku, dheweke dadi wanita pertama sing dipilih dadi Directors Guild Awards (DGA) ing kategori Business Direction lan Nararrative Direction.

Saiki ora dingerteni tanggal rilis ing Apple TV + seri anyar iki, nanging kaya biasane, wiwit perjanjian kasebut diumumake nganti proyek kasebut dileksanakake, paling ora setaun kudu kliwat.

Perjanjian iki saliyane Apple wingi ngumumake karo Nobel Laureate Malala Yousafzai kanggo nggawe konten anyar kabeh jinis, saka seri bocah nganti film dokumenter, liwat drama lan komedi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.