Lali babagan nginstal Linux utawa versi Windows sing luwih dhisik ing MacBook Air lan Mac mini anyar

Kaya dene komputer Apple liyane sing nambah chip T2 anyar, kemungkinan kasebut bisa uga instal versi Linux utawa versi sing luwih anyar tinimbang Windows 10 nggunakake BootCamp ing dheweke dadi tugas sing mokal.

Akeh sing nganggep manawa nginstal Windows ing Mac minangka "dosa", nanging ana kemungkinan sing dibukak nalika komputer Apple wiwit nggunakake prosesor Intel. Saiki nganggo penggabungan Kripik T2 lan Boot Aman, sampeyan ora bisa nginstal apa wae sing ora disertifikasi lan ditandatangani dening Apple.

Kanggo nginstal Windows, sampeyan kudu mateni keamanan sistem

Iki minangka perkara sing wis dibahas sadurunge ing Aku saka Mac, nanging kita mbaleni manawa siji-sijine cara kanggo nginstal Windows ing Mac anyar iki karo T2 yaiku nganggo versi Windows 10, lan mateni keamanan sistem supaya disk bisa waca sertifikat Microsoft Windows sing diwenehake. Ing kasus iki, bakal mbantu Windows kanggo boot, nanging Yen pengin nggunakake Linux, babar pisan ora katon apik lan sampeyan ora bisa langsung.

Keamanan chip T2 menarik kanggo pangguna nanging nggawe disk dadi tugas sing mokal banget kanggo sistem liyane, sing menehi cara ora ngidini sistem liyane diinstal ing MacBook Air utawa Mac mini. Iki uga kedadeyan ing iMac Pro sing ora anyar diluncurake dening Apple, sing uga dipasang chip T2 iki ing njero.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Desain Web Madrid ngandika

    Aku sejatine wis nginstal Centos 7 ing MacBook Pro sing anyar lan jarene kaya sing dijupuk kanthi cepet. Aku wis nginstal perangkat lunak kanggo program lan kita bakal ora bisa urip, kasunyatane luwih becik lan aku luwih seneng duwe Centos 7 utawa Debian 9 ing mac sadurunge OS, uga aku tuku kanthi khusus kanggo kaca program lan aplikasi web sing dideleng ing https://desarrollowebmadrid.com/