Cahya Logitech Litra Glow anyar, kanca sing cocog kanggo panyipta konten

Logitech Litra Glow Kab

Saiki, ana akeh opsi cahya kanggo streaming langsung utawa nalika nggawe konten ing ngarep Mac. Ing pangertèn iki, perusahaan Logitech wis nerbitake lampu Litra Glow. Iku aksesoris sing menarik banget kanggo madhangi persiyapan apa wae kanggo nggawe konten.

Saiki perusahaan Logitech wis duwe lampu sing digawe khusus kanggo pangguna sing nindakake langsung ing YouTube, nggawe konten apa wae ing streaming, lsp. Litra Glow anyar iki yaiku a kanca sampurna kanggo Logitech StreamCam, kamera sing wis kita weruh ing review lengkap nalika kepungkur ing Aku saka Mac lan sing terus kita gunakake saiki kanggo nggawe podcast #todoApple.

Bisa uga akeh sing wis duwe sawetara jinis cahya sing padha karo iki, nanging ukuran kompak sing ditawakake Logitech Litra Glow anyar, ditambahake karo spesifikasi cahya sing apik banget, nggawe, bebarengan karo rega terjangkau, produk sing apik banget. Kene yen kita bisa nambah sing saka telung B sing biasane ngandika colloquially: "Apik, becik lan mirah". Ing kasus apa wae, pilihan sing kasedhiya ing pasar dibandhingake karo lampu iki luwih larang regane, sing njupuk fitur apik banget sing ditawakake Litra Glow iki.

Desain lan dimensi saka Logitech Litra Glow anyar iki

Nalika kita fokus ing desain cahya kita bisa ngomong iku produk karo sawetara plastik rampung nanging ora kanggo kualitas miskin. Logitech asring nggunakake jinis bahan plastik iki kanggo akeh produk lan pancen apik banget babagan daya tahan lan kualitas.

Kita nemokake manawa lampu kasebut duwe tab ing sisih ndhuwur sing nyetel supaya bisa didhukung kanthi lengkap ing ndhuwur Mac lan tahan kanthi sampurna. Desain kasebut pancen ati-ati kanthi rinci, nuduhake yen iku produk Logitech amarga saka carane prasaja iku kanggo nggunakake lan amarga carane uga diprodhuksi.

Cahya Ora ukurane gedhe banget, sing ora ateges menehi kualitas cahya sing apik banget., dikonfigurasi kanthi lengkap kanggo pangguna liwat piranti lunak lan kanthi tombol sing ditemokake ing mburi lampu kasebut.

Desain kasebut pancen ati-ati, kothak lan nduweni dimensi variabel kaya sing dikarepake pangguna. Iki amarga modularitas sing ditawakake sisih ngisor cahya, sing ngluwihi utawa nyusut miturut kabutuhan dhuwur lan malah bisa dipisahake saka cahya dhewe. Iki ukurane:

Kanthi mount monitor, ekstensi lengkap

  • Dhuwur: 365,9 mm
  • Jembar: 90,5 mm
  • Ambane: 43,5mm
  • Bobot: 177 g

Tanpa monitor mount

  • Dhuwur: 90,5 mm
  • Jembar: 90,5 mm
  • Ambane: 27,5mm
  • Bobot: 99 g

Dawa kabel

  • 1,5m USB-C kanggo kabel USB-A

Dirancang kanggo streaming, Litra Glow minangka cara sing paling efektif kanggo nyedhiyakake cahya sing optimal kanggo desktop utawa laptop apa wae. Nampilake teknologi Logitech TrueSoft lan diffuser tanpa ujung sing inovatif, Litra Glow nutupi subyek kanthi cahya sing alus lan apik, nggawe tampilan profesional ing setelan apa wae. Apa kanggo video YouTube, streaming ing Twitch utawa mung kanggo telekomunikasi, Litra Glow mesthi seneng karo sampeyan.

Kualitas cahya sing ditawakake lampu Logitech anyar iki

Kanggo katon paling apik ing ngarepe kamera, warna kulit sing alami iku penting. Ing Logitech padha duwe sistem disebut TrueSoft sing wis digawe khusus kanggo madhangi pasuryan kanthi presisi total, supaya isi sampeyan setya makili sampeyan. Kanthi Indeks Rendering Warna (CRI) sing optimal, TrueSoft ngasilake cahya kualitas bioskop sing sampurna ing kamera.

Rentang suhu warna antara 2700K - 6500K (Kelvin) output maksimal 250 lumens dioptimalake kanggo streaming ing meja. Uga nduweni indeks rendering warna: 93 CRI (diffuser iku eksklusif tanpa pigura, supaya katon babar blas putih ing ngarep.

Kita bisa ngomong manawa setelan cahya sing ditawakake Logitech iki apik banget supaya kita ora bakal duwe masalah nalika ngatur cahya ing siji muni utawa liyane gumantung ing wektu dina, cahya external lan faktor liyane sing mengaruhi aspek iki sing dadi rumit kanggo ngatur ing streaming utawa video pangripta.

Kaya swara, cahya minangka aspek liya sing kudu digatekake nalika nggawe konten apa wae. Kanthi Litra Glow anyar iki, aspek cahya kanggo paling kita bakal rampung ditanggulangi.

Carane sampeyan nyambungake lan nggunakake cahya anyar iki

Operasi lampu Logitech anyar pancen prasaja lan pangguna bisa nggunakake. Ing kasus iki ing mburi kita nemokake port USB C sing kompatibel karo paling piranti saiki. Lampu kasebut dhewe, kaya sing wis kasebut sadurunge, nambahake kabel USB C dawane 1,5m menyang kabel USB A supaya kita bisa nyambung menyang ngendi wae. Cahya ora nambah konektor tembok, nanging kita bisa nggunakake pro piranti seluler utawa port USB ing Mac kita.

Sawise kita nyambungake lampu, kita kudu mencet tombol daya tengah ing mburi utawa nggunakake piranti lunak langsung saka komputer. Kaping pisanan disaranake nggunakake lampu langsung liwat tombol sing ditambahake ing mburi iki, iku luwih gampang lan luwih cepet. Ing sisih kita temokake padhang lan intensitas cahya bebarengan karo tombol sisih liyane sing ngowahi nada cahya dhewe, nanging luwih kuning putih minangka kita kasengsem. Nyetel padhang lan intensitas bebarengan karo lumen saka lampu LED teken iku gampang banget.

Rega lan kasedhiyan Litra Glow

Saiki Logitech Litra Glow anyar ora kasedhiya kanggo adol langsung, reservasi dibutuhake kanggo ngakses amarga rega sing murah lan kualitas fitur wis dadi lampu sing digoleki dening para pangripta. Ing kasus iki rega Logitech Litra Glow anyar yaiku 69 euro.

Pendapat editor

Logitech Litra Glow Kab
  • Rating editor
  • Rating bintang 5
69
  • 100%

  • Logitech Litra Glow Kab
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Jumlah lan kualitas cahya
    Penerbit: 95%
  • Rampung
    Penerbit: 95%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 95%

Pros

  • Desain lan ease saka nggunakake
  • Kualitas cahya kanggo pangripta
  • kinerja rega banget

Contra

  • Gunung kasebut aman nanging rada gedhe kanggo tipis sawetara Mac

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)