Hack AirTags, render MacBook Air lan liya-liyane. Paling apik minggu iki aku saka Mac

Aku saka mac

Diarepake minggu ngarep bisa uga ana warta babagan AirPods Apple telu nanging ora mung babagan AirPods, uga ana kemungkinan kemungkinan Apple Music nambahake kualitas swara Hi-Fi. Nanging saiki kita bakal nyisihake masa depan kanggo fokus ing artikel kepungkur. Lan minggu iki sing kita alami macem-macem warta penting ing jagad Apple lan kita bakal ngelingi sawetara wong dina Minggu iki karo sampeyan kabeh.

Warta pisanan yaiku babagan «hacking» saka AirTags. Iki minangka salah sawijining warta sing bisa ngesanake pangguna nanging ing prinsip ora kudu kuwatir, lan utamane hack cukup "ringkih" sing ora nguwatirake.

Rendering MacBook Air

MacBooks Anyar ngenteni bakal diluncurake sakcepete.

Minggu iki uga ana menehi apa sing bisa dadi MacBook Air anyar taun iki. Apik saka Jon Prosser, wis tanggung jawab nuduhake desain bisa uga Apple MacBook Air iki lan kayane dheweke seneng banget, sanajan sejatine kita ora ujar manawa iku desain pungkasan.

Apa sampeyan mikir Apple bisa ngluncurake konsol game? Ya, kayane ana desas-desus yen perusahaan Cupertino bakal gelem ngluncurake konsol utawa paling ora bakal ngupayakake. Minggu iki kita ndeleng warta.

iMac 24 inci

Kanggo ngrampungake, kita pengin nuduhake kabeh warta babagan sampeyan skor Geekbench pisanan saka iMac 24-inch kanthi prosesor M1. Minangka spoiler lan yen sampeyan ora maca warta sadurunge Kita bakal ngandhani yen iki skor sing cukup dhuwur.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.