Fitness + Layanan latihan premium Apple ing iPhone lan Apple Watch

Layanan Apple anyar sing diarani Fitness +

Ing acara saiki Apple ora kuciwa lan wis nampilake sawetara piranti sing wis dikabarake. Dadi kita duwe Apple Watch Series 6 lan iPad Air, antara liya. Nanging uga duwe kejutan. Kita ora duwe AirTag lan duwe aplikasi anyar sing dituju kanggo kesehatan para pangguna. Fitness + teka ing Apple.

Apple dina iki ngumumake layanan fitness anyar, supaya pangguna bisa njaga kesehatan lan kesehatan, kanthi cara sing paling apik. Apel Fitness + bakal integral karo Apple Watch lan aplikasi Fitness ing iPhone. Regane $ 9,99 saben wulan, utawa $ 79,99 saben taun. Saiki, sampeyan kudu eling yen saiki ora bakal dirilis menyang publik.

Fitness + biasane bakal ngidini pangguna ndeleng kelas fitness sing dianakake dening Apple, kanthi metrik pelatihan kesehatan ditampilake ing sisih ndhuwur video. Data bisa disimpen kanthi otomatis ing aplikasi Kesehatan. Aplikasi kasebut uga bakal kalebu kelas olahraga sing kalebu pirang-pirang kategori, kalebu kardio lan yoga.

Latihan anyar bisa ditindakake ing endi wae, amarga Apple Watch lan perusahaan uga bakal nambah latian anyar saben minggu, kanthi macem-macem instruktur sing misuwur ing saindenging jagad. Musik sing diputer ing saben lathian bisa disimpen ing dhaptar lagu Apple Music.

Intine, kita bisa olahraga karo Apple Fitness + kanggo muter, mlaku treadmill, dayung, kekuatan, yoga, joget, weteng lan omah-omah sing eling. Apel Fitness + bakal dununge ing aplikasi Fitness ing iPhone, nganggo iOS 14. Sampeyan uga bisa nindakake olahraga ing Apple Watch, lan Apple uga ngluncurake aplikasi fitness kanggo Apple TV.

Nganti pungkasan taun, kita ora bakal bisa ndeleng sukses aplikasi iki, amarga Ora bakal nganti nalika Apple ngluncurake. Mesthi, nalika debut, Apple bakal nyakup 3 wulan gratis Apple Fitness + karo tuku Apple Watch anyar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.