Layanan musik streaming pasang pasang saiki kasedhiya ing Apple TV

Sawetara dina kepungkur, kita nyuarakake sistem warta nalika negesake manawa layanan musik streaming bisa diitung sawetara dina, amarga kurang dana kanggo bisa mbayar perusahaan rekaman lan seniman wiwit saiki padha golek dhuwit luwih saka sing entuk saka layanan streaming musik sing saingan, kaya Apple Music lan Spotify.

Kaya sing diarepake, Tidal nanggapi informasi kasebut kanthi nolak kanthi kategorine, kaya sing diarepake, tanpa klarifikasi babagan kahanan finansial perusahaan, kahanan finansial sing mesthi narik kawigaten, amarga jumlah pelanggan sing sithik. Nalika Tidal lagi debat, antarane tetep mbukak utawa nutup chiringuito, perusahaan iki ngluncurake aplikasi kanggo Apple TV.

Kaya sing bisa diwaca ing deskripsi versi kanggo Apple TV:

Kanthi Tidal kanggo Apple TV, sampeyan bakal seneng kasetyan sing padha kaya sing dikarepake saka Tidal ing televisi sampeyan. Tonton video paling anyar, konser, lan nikmati video musik nganggo HD. Rungokake album lan lagu paling anyar saka artis favorit sampeyan. Kabeh mau saka panganan ing omah.

Kaya Apple Music lan Spotify, Tidal minangka layanan musik adhedhasar lengganan sing ngidini pangguna muter musik lan nonton video sing dikarepake kanthi rega € 9,99 saben wulan kanggo kualitas swara standar. Nanging ora kaya Apple Music lan Spotify, Tidal nawakake layanan kanggo 19.99 euro saben wulan sing nawakake Kualitas swara kasetyan sing dhuwur tanpa wates kanggo para pelanggan.

Apple TV dudu mung siji-sijine piranti sing nampa aplikasi kanggo seneng video, wiwit piranti nganggo Android TV, sampeyan uga wis nampa aplikasi iki supaya bisa langsung menikmati televisi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.