Logitech ngenalake POP Keys, POP Mouse lan Logitech Desk Mat

Perusahaan Logitech minangka salah sawijining sing paling misuwur babagan aksesoris kabeh jinis, kanggo produk Apple lan produk liyane ing pasar. Iki minangka produk seri Logitech Studio anyar sing nggawa karakter, kabungahan lan pribadine kanggo tumindake karya.

Wektu iki kira-kira aksesoris karya kanthi desain kasual sing nawakake pangguna tampilan visual sing cukup enom lan kompak. Iku kasusun saka mouse, keyboard lan mouse pad. Keyboard Logitech POP Keys anyar bisa digunakake ing kabeh sistem operasi, macOS, Windows, iOS, ipadOS, Chrome OS lan Android. Ing kasus POP Mouse, uga kompatibel karo macOS, Windows, iPadOS, Chrome OS lan Linux.

Art O'Gnimh piyambak, Wakil Presiden Kreativitas lan Produktivitas ing Logitech dituduhake ing presentation saka produk anyar ing ngisor iki:

Seri Studio Logitech nggambarake orisinalitas saben wong. Kanthi POP Keys lan POP Mouse, kita wis nggawe produk inovatif sing tujuane dadi ekspresif kaya pangguna, kanthi kepribadian sing apik lan tanpa ngrusak produktivitas.

Tombol POP kalebu wolung tombol emoji sing bisa diganti ing kothak - papat ing keyboard dhewe. Bisa gampang disesuaikan kanthi milih emoji favorit utawa liwat piranti lunak Logitech Options, kasedhiya minangka download prasaja kanggo PC utawa Mac. POP Mouse uga nduweni tombol ndhuwur sing mbukak menu emoji lan bisa diatur supaya luwih nyaman.

Keyboard POP Keys gaya retro nawakake tombol mekanik sing nyaman kaya mesin tik lan fitur generasi sabanjure. 12 trabasan FN anyar nduweni tombol kanggo njupuk layar, bisu mikropon lan par.kanggo nggampangake tumindak saben dina sing paling umum. Kanthi keyboard anyar iki, pengalaman ngetik meh gawe ketagihan amarga tombol mekanik sing menehi kenyamanan amarga bentuke bunder.

Lucu lan kompak, POP Mouse ditondoi kanthi portabilitas. Iku ngijini sampeyan kanggo bisa ing ngendi wae karo produktivitas maksimum thanks kanggo SmartWheel gulung wheel sing otomatis ngalih saka mode tliti dhuwur kanggo cepet nggulung. Awak sing mulus, digawe kanthi nyenengake, pas ing telapak tangan kanggo mbantu sampeyan bisa luwih apik. Kasedhiya ing pirang-pirang warna sing nyenengake kanggo nggawe rutinitas kerja, POP Mouse nawakake desain sing warni lan nyenengake sing mbantu nggawe ruang desktop sing sregep lan pribadi.

Tombol POP lan POP Mouse minangka tambahan paling anyar kanggo seri Studio Logitech. Koleksi sing uga nampilake mouse Pebble minimalis, keyboard K380 lan MK470, lan Logitech Desk Mat anyar.

Rega lan kasedhiyan 

Tombol POP, POP Mouse lan Logitech Desk Mat bakal kasedhiya ing Spanyol ing Januari 2022 ing logitech.com lan ing distributor liyane ing saindhenging donya. Rega eceran sing disaranake yaiku €99,99 kanggo POP Keys, €39,99 kanggo POP Mouse lan €19,99 kanggo Logitech Desk Mat.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)