M1 Max GPU ngluwihi kertu grafis AMD Radeon Pro W6900X Mac Pro

Mac Pro

Data sing diwenehake wingi wis dikonfirmasi. Nalika kita ngrujuk manawa MacBook pro anyar kanthi chip M1 Pro lan M1 Max Padha munggah ana karo desktop Windows paling apik. Saiki tes nuduhake yen chip M1 Max ndadekake GPU komputer luwih apik ing tes tinimbang kertu grafis 6000 euro kayata AMD Radeon Pro W6900X, sing ana ing Mac Pro.

Pros MacBook 14 lan 16 anyar kanthi chip M1 Pro lan M1 Max anyar konfirmasi manawa bakal duwe kepemimpinan sing dawa banget ing bidang komputer. Wingi kita ngandhani yen dadi chip ing laptop, asil sing ditawakake bisa dibandhingake karo komputer desktop sing paling maju lan kuat. A test pathokan anyar karo alat Affinity nuduhake yen GPU M1 Max ngluwihi AMD Radeon Pro W6900X ing sawetara tugas.

AMD Radeon Pro W6900X minangka model adhedhasar arsitektur RDNA 2. Wis 5.120 shader, 320 unit tekstur, 128 unit raster, bus 256-bit lan 32GB saka 6GHz GDDR16 memori.

Tolok ukur kasebut ditindakake dening Andy Somerfield, pangembang utama editor gambar Affinity Photo sing populer. Ing thread Twitter, Somerfield rinci babagan carane tim Affinity wis ngoptimalake piranti lunak kanggo chip Apple Silicon wiwit versi pisanan Affinity Photo kanggo iPad.

Affinity wis ngembangake alat dhewe kanggo ngukur kinerja tugas sing ana gandhengane karo aplikasi, kayata Affinity Photo lan Affinity Designer. Contone, pangembang nerangake yen Affinity Photo paling apik karo GPU sing nduweni kinerja komputasi sing dhuwur, bandwidth on-chip sing cepet, lan transfer cepet lan metu saka GPU. GPU luwih cepet tinimbang tim Affinity wis dites ing alat pathokan sing larang AMD Radeon Pro W6900X, sing Apple adol kanggo 6440 euro.

Ing test, GPU saka Apple entuk skor 32891nalika GPU AMD ngiring karo 32580 pathokan. Mesthine, kaya sing dijelasake dening pangembang, iki ora ateges GPU M1 Max luwih apik ing kabeh tugas:

Nanging mesthi nuduhake carane bisa Kripik Apple, lan uga padha uga luwih apik kanggo editing gambar saka dhuwur-mburi darmabakti GPU.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)