M2 chip ngilangi cathetan kacepetan Safari

M2

Sing chip M2 apik banget, kita wis ngerti wiwit ditampilake lan wiwit tes nyata pisanan ditindakake dening pangguna sing seneng nyoba, umpamane ing MacBook Air Mung Dibukak. Tes terus lan saiki wis ditindakake kanthi pangukuran sing chip ing safari nggunakake. Elinga yen iki minangka salah sawijining aplikasi sing paling akeh digunakake ing komputer saben dina, penting kanggo ngerti asil sing ditawakake. Aku wis bisa ngomong sing padha luar biasa.

David Heinemeier Hanson sing dadi pangguna akun Twitter @dhh, dikirim pesen bubar nuduhake asil sing dipikolehi sawise nggunakake aplikasi Speedometer 2.0; Tes kasebut kalebu ngukur kacepetan browser Safari. Kanthi cara iki asil sing dipikolehi spektakuler. Wis katon carane M2 a 33 persen luwih cepet tinimbang M1, lan iku uga 2.5 kaping luwih cepet saka iMac mlaku 7GHz inti i4.2 CPU. Ora ana apa-apa.

Skor sing digayuh yaiku 400, tokoh nyengsemaken. Elinga yen ing tes sing padha nanging karo Safari liyane lan browser Chrome lawas, skor 300 wis diraih. Yaiku, saiki, 33% luwih akeh. David ujar manawa dheweke nyoba nglakokake Speedometer 2.0 ing Safari 15.6, Chrome 104, lan Safari Technology Preview (versi 150).

Paling ora beda wis ditemokake nggunakake Chrome. Mangkono, nalika versi 104 digunakake, M2 weruh 9 persen Tambah saka M1. Nanging mesthi, mbudidaya Speedometer iku tes sing dirancang dening Apple lan asil bisa diatur kanthi cara sampeyan dhewe.

Cekakipun. M2 chip cepet banget ing Safari. Rata-rata skor sekitar 400 poin. Iku tegese simbiosis antarane hardware lan piranti lunak ing Apple terus bisa apik tenan. Nyatane, iku sing paling apik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.