Mac kanthi ARM ora duwe dhukungan Windows ing Boot Camp

Kayane pangguna sing wis nginstal Windows ing Mac liwat Boot Camp bisa uga duwe masalah nalika nganyari komputer menyang pemroses ARM paling anyar. Tekane prosesor ARM ing Mac biasane dadi warta apik kanggo pangguna, pokoke kabeh katon duwe kaluwihan babagan kinerja, stabilitas, konsumsi energi lan liya-liyane, nanging saiki ana detail sing bisa uga ora apik lan Microsoft nerangake paling ora saiki Dheweke mung nawakake lisensi Windows 10 ing versi kanggo pemroses ARM menyang pabrikan PC.

Lisensi Windows 10 ARM kanggo PC mung

Kenalan tengah verge nyorot artikel sing mesthine minangka pilihan kanggo nginstal Windows 10 bakal ditinggalake ing Microsoft amarga kudu ngganti Versi Windows kanggo komputer Apple ARM ninggalake versi x86 saiki. Dadi Mac anyar karo Apple Silicon bisa uga ora ana pilihan instalasi W10 miturut pratelan Microsoft dhewe.

Ing Cupertino, dheweke kudu nggawe driver anyar supaya bisa digunakake, ing Microsoft kudu ngeculake lisensi kasebut lan kalorone kudu ngupayakake iki supaya pangguna sing pengin bisa nggarap Windows ing Boot Camp. Ora ana sing dikandhakake babagan opsi nggunakake Windows karo VMWare, Paralel utawa liyane ing Mac kanthi ARM, nanging mesthine Kanggo akeh pangguna, pilihan utama kanggo nggarap Windows ing Mac yaiku Boot Camp. 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.