Mac karo Monterey lan liya-liyane. Paling apik minggu iki aku saka Mac

Aku saka mac

Mesthi minggu iki dadi mabuk saka WWDC dina Senen 7 Juni kepungkur iki. Ana akeh warta sing ana gandhengane karo konferensi kasebut lan Keynote dhisikan sing diwiwiti dina Senin kepungkur, saiki kita miwiti minggu anyar nanging sadurunge sadurunge tanpa mikir babagan tinjauan penting ing aku saka Mac. Warta Apple ora mandheg lan luwih adoh saka Beyond konferensi pangembang, kita wis seminggu cukup akeh warta sing menarik, sawetara bocor lan paling penting akeh warta sing ana gandhengane karo Cupertino.

Warta pisanan sing pengin disorot ing minggu iki lan jelas ana hubungane karo konferensi Senin yaiku warta sing nuduhake komputer sing bakal ndhukung sistem operasi macOS Monterrey. Ora ana kakehan pangowahan dibandhingake karo versi Big Sur nanging kaya biasane rekomendasi yaiku yen sampeyan bisa, nganyari. 

Detil penting liyane ing versi anyar sing diluncurake Apple utawa luwih becik ditampilake dina Senin iki yaiku nambah opsi sedheng kanggo iPads lan Mac kanthi sistem operasi anyar. Ing pangertene iki pilihan iki bakal kasedhiya kanggo kabeh tim Apik menarik tanpa diragukan.

Mac Pro

Apa ana sing ujar manawa pro paling akeh wis mati? Ya kayane perusahaan Cupertino nyiapake versi anyar desktop sing kuat kanggo sektor profesional lan ing kasus iki, aku bakal nambah prosesor Intel miturut gosip.

Kanggo ngrampungake, kita nuduhake kabar babagan Tantangan Dina Yoga Internasional. Iki siji Tantangan sing bakal diwiwiti tanggal 21 Juni ngarep minangka salah sawijining tantangan sing ditemtokake taun-taun ing Apple, pangguna Apple Watch sing nindakake yoga wis diantu-antu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.