Mac mini 2012 kalebu ing kategori lungse

Miturut memorandum internal Apple Store sing bisa diakses media MacRumors, Mac mini 20212, bebarengan karo iPad generasi kaping 4 wis mlebu ing kategori produk sing ora bisa digunakake, yaiku, yen rusak, ing Apple ora bakal duwe cara kanggo ndandani.

Yen kita nganggep manawa Mac mini saka 2012 minangka model pungkasan sing ngidini ngganti RAM lan ngganti hard disk mung sawetara menit, kaya sing sampeyan ngerti babagan ilmu komputer, yen ana komponen kasebut mandheg, Ora bakal angel banget kanggo ndandani kanthi tuku bagean kasebut.

Mac mini saka 2012 ditampilake, jelas, ing 2012, khusus ing sasi Oktober lan didol nganti Oktober 2014, nalika diganti karo Mac mini ing pungkasan 2014.

Iki ana Mac mini pisanan ing donya wiwit owah, awit iku model pisanan sing ora ngidini kanggo nggedhekake memori RAM lan ngganti hard disk tugas daunting.

Apple nganggep piranti ora bisa digunakake nalika luwih saka 7 taun wis liwati wiwit pungkasan didol liwat saluran resmi Apple, sing ing kasus Mac mini 2012 yaiku Oktober 2014.

Mac mini 2014 kanggo nalika

Yen sampeyan duwe Mac Mini 2014, sampeyan duwe mac sedhela wiwit nganti 2023 ora bakal dianggep Vintage, jeneng diwenehi kanggo tim sing isih bisa didandani dening AppleSanajan Apple bisa uga ora duwe bagean sing dibutuhake.

Ora bakal nganti 2025, nalika produk iki dianggep lungse. Elinga yen Mac Mini 2014 ana ing sale antarane 2014 lan 2018, nalika nampa renovasi gedhe.

Uga, amarga kasedhiya nganti 2018, Apple ora bakal bisa mbusak saka dhaptar Mac. kompatibel karo versi macOS mbesuk sing bakal dirilis ing sawetara taun sabanjure.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)