Mac Pro anyar bisa duwe desain Mac Cube antologi

macak

Taun iki kayane taun sing ndeleng model iMac anyar lan miturut sawetara desas-desus anyar, bisa dideleng rong model Mac Pro sing beda. Model kanthi ukuran sing wis digunakake lan model liyane sing ngelingake ukuran Mac G4 Cube mitos. Dadi, kita bakal duwe Mac Pro kanthi kekuwatane kanthi ukuran meh mini Mac. Gila tenan yen desas desus iki pungkasane kayektenan.

Desain Mac Pro saiki bubar karo kita, nanging kayane wis teka wektu kanggo ngganti tampilan. Ora mung ing njero nanging uga ing njaba. Kanthi tembung liya, ora mung dikabarake manawa Mac Pro anyar ngganti prosesor, sing dianggep gampang. Dheweke bakal nggawa Apple Silicon anyar sing diiringi chip M1 sing anyar. Kajaba iku, kayane bakal duwe desain eksterior sing anyar. bakal ana rong model. Siji kanthi ukuran sing padha karo sing saiki lan liyane kanthi ukuran separo lan sampeyan bakal kelingan, miturut Bloomerg menyang G4 Cube pungkasan.

Mac Pro anyar iki ngelingake jaman biyen, bakal duwe eksterior aluminium sing biasane. Nanging, kita isih durung ngerti kapan wong loro iki bisa pasar model Mac Pro anyar. Nanging kita ngerti manawa Apple ngupayakake ngrampungake pamindhahan saka kabeh Mac menyang Apple Silicon. Transisi kasebut dijangka bakal rong taun kepungkur lan kita wis duwe sawetara model sing bisa digunakake karo pemroses anyar kasebut.

Gosip nuduhake manawa Mac Pro anyar dheweke bisa tekan pungkasan taun 2021 lan malah ing taun 2022. Mesthi wae, kita bakal ngenteni kabar kasebut bisa diwujudake model anyar lan utamane Mac Pro sing mesthine iki ukurane separo ukuran lan kanthi wujud sing khas.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)