Mac Pro bakal dadi salah sawijining tim sing bakal nganyari taun iki

Mac Pro

Ora ana akeh warta babagan tim profesional iki lan ora babagan kemungkinan nganyari maneh peralatan sing diluncurake ing Desember 2019 bisa nganyari taun iki penting Ing pangertene iki, Apple nggawe pangowahan menyang Mac Pro sadurunge sing diarani "sampah" supaya komputer bisa dianyari nalika wis suwe, lan para pangguna profesional bisa nggedhekake fitur komputer kasebut amarga sadurunge ora bisa ditindakake.

Ing wektu iki kayane perusahaan Cupertino bisa mikir ngluncurake Mac Pro anyar ing pungkasan taun iki, nanging ora akeh indikasi babagan iki. Pandhuan tuku nuduhake manawa kita ngenteni utawa ati-ati nalika ngluncurake Mac Pro lan rong taun kepungkur bisa uga Apple mutusake nganyari peralatan spektakuler lan kuat iki.

Ing kasus kasebut, kapan kita bakal ngluncurake tim kanggo mupangat anyar iki, kita kudu eling sawetara aspek. Cetha manawa yen mbutuhake komputer, kita ora sabar ngenteni maneh lan kudu milih sing saiki, ing kasus kasebut kita menehi saran supaya milih model paling anyar amarga mesthine kita teka saka komputer lawas lan nganyari model lawas. ora bakal regane .... Nanging yen ora kesusu utawa tim sawetara suwe, luwih becik ngenteni.

Bisa uga Mac Pro anyar sing diluncurake Apple ing pasar duwe desain sing padha karo model saiki, nanging komponen internal bakal nemokake pangowahan gedhe kanggo nyedhiyakake kemungkinan lan kekuwatan sing maksimal. Ora dingerteni babagan implementasi prosesor Apple Silicon ing Mac Pro anyar iki, nanging yen pungkasane tekane bakal kuat banget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)