Mac Pro kanthi pilihan kanggo masang grafis Radeon Pro W5500X

Mac Pro

Perusahaan Cupertino terus nambah pilihan pangaturan dhewe menyang Mac Pro sing kuat. Ing kasus iki, iku minangka salah sawijining pilihan kanggo nambah grafis komputer sing spektakuler lan Radeon W5500X kanthi 8GB GDDR6 saiki kasedhiya kanggo pangaturan khusus pangguna.

Opsi kanggo kertu grafis tambah akeh wulan ing tim iki lan liyane, kita ndeleng tekane W5700X anyar kanthi 16GB ing wulan April kepungkur. Ing kasus iki, ana siji pilihan konfigurasi liyane sing kasedhiya, dadi sing pengin bisa nambah setelan Mac Pro khusus pas tuku.

Rega 250 euro kanggo nambah rega

Model Radeon sing ditambahake ing opsi konfigurasi nyebabake rega peralatan mundhak luwih saka 250 euro, mula model dhasar tanpa konfigurasi Mac Pro maneh yaiku 6.749 euro. Iki dudu pilihan sing paling larang kanggo tim yen ana pilihan kanggo nambah Dos Radeon Pro Vega II Duo kanthi 2 modul 32 GB memori HBM2 saben 13.500 euro.

Ing kasus apa wae, peralatan kasebut ora ditujokake kanggo pangguna sing ora gelem entuk gaweyan paling akeh grafis, pemroses lan komponen internal liyane sing ditambahake ing Mac Pro sing kuat. Grafis Radeon Pro W5500X anyar bisa ndhukung nganti patang monitor kanthi resolusi 4K, monitor 5K utawa salah sawijining monitor spektakuler Apple, Pro Display XDR .


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)