Mac Pro saiki nampa kertu grafis AMD RDNA2 anyar

Mac Pro

Opsi konfigurasi anyar kanggo Apple Mac Pro sing saiki nawakake kemungkinan nambah GPU sing luwih dhuwur. Ing kasus iki, perusahaan Cupertino nambahake seri kertu grafis anyar ing opsi konfigurasi kanggo komputer Radeon Pro W6800X GDDR6 lan W6900X GDDR6.

Ora ana sangsi manawa kekuwatan kertu grafis iki dhuwur lan yen kita uga nambah pilihan kertu dobel karo Konfigurasi duo kita bisa yakin manawa GPU ora bakal gagal. Ing prekara iki, regane larang, nanging para profesional ngregani nggabungake kertu anyar kasebut minangka pilihan kanggo Mac Pro sing kuat.

Iki minangka capture karo tabel konfigurasi lan rega sing bisa ditemokake saiki ing situs web apel. Logis kanthi rega sing sampeyan kudu nambahake biaya Mac Pro dhewe, mula kita ngomong babagan dhuwit sing akeh kanggo ngganti kekuwatan sing gedhe:

Grafis Mac Pro

Kabeh GPU anyar sing ditemokake ing dhaptar iki wis adhedhasar arsitektur RDNA2 AMD lan bisa Kanthi bebarengan mbukak nganti enem tampilan 4K, telung tampilan 5K, utawa telung Apple Pro Display XDR. Saka perusahaan kasebut, grafis kasebut nambah kinerja nganti 23 persen luwih akeh ing DaVinci Resolve lan 84 persen ing Octane X.

Tanpa mangu-mangu, iki minangka komponen kanggo Mac Pro sing bisa digayuh para profesional lan ora ana pangguna normal (kaya sampeyan utawa aku) sing ngarep-arep mbukak salah sawijining komputer kanthi konfigurasi sing kuat banget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)