Mac2imgur kanthi otomatis ngunggah kabeh gambar menyang akun Imgur

Gumantung saka jinis karya sing kita lakoni, bisa uga saben dina kita kudu asring njupuk gambar. macOS El Capitan ngidini kita telung cara kanggo njupuk gambar layar: layar wutuh nggunakake tombol kanthi kombinasi tombol CMD + SHIFT + 3, bagean saka layar sing kita bathi karo CMD + SHIFT + 4 utawa mung jendhela tartamtu nggunakake tombol kombinasi CMD + SHIFT + 4 + SPACE. Screenshot migunani kanggo tutorial, kayata sing ditampilake ing Mac, nanging Sampeyan uga migunani kanggo njupuk gambar saka video.

Yen kudu njupuk akeh gambar kanggo nuduhake mengko, kita bisa nggunakake layanan panyimpenan gambar kayata Flickr utawa Imgur, kanggo enggo bareng kanthi cepet karo kanca utawa kulawarga. Proses pangunggahan bisa dadi angel yen ana akeh gambar sing kudu digawe. Untunge, kita bisa nggunakake aplikasi Mac2imgur gratis, aplikasi sing kanthi otomatis ngunggah kabeh gambar sing dijupuk nganggo Mac, cepet lan gampang.

Aplikasi kasebut bakal ngerti kabeh potret sing digawe karo Mac, kanthi otomatis ngunggah menyang layanan, yen kita wis ngaktifake sinkronisasi otomatis. Utawa kita bisa ngunggah kanthi manual yen bandwidth luwih akeh, yen nindakake tugas liyane. Kanggo nindakake iki, kita mung kudu nyeret gambar menyang lambang supaya proses upload diwiwiti. Nalika gambar diunggah, macOS Sierra bakal ngandhani liwat notifikasi ing pusat kabar.

Mac2imgur kasedhiya kanggo diunduh gratis liwat tautan ing GitHub ing ngisor iki. Iki app sethitik macOS didhukung ing versi macOS 10.9.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.