MacBook Air kanthi chip M1 959 euro ing Apple

MacBook Air sing wis dianyarake

Ya, kanthi logis sing kita gunakake produk rekondisi nanging dening perusahaan Cupertino dhewe lan kanthi garansi setaun. Dina iki komputer Apple rekondisi wiwit teka lan saiki kita wiwiti ndeleng ing situs web perusahaan MacBook Air pertama karo prosesor M1.

Regane tim iki 959 euro yaiku 1.129 lan sanajan sejatine MacBook Air ora larang nalika tuku sing anyar, mesthi luwih apik yen bisa ngirit sawetara euro. Ing kasus iki, bisa ngirit 170 euro kanggo tuku.

Sejatine, yen ing bagean web Apple iki, sampeyan bakal nemokake MacBook Air kanthi prosesor Intel i3 sing luwih murah tinimbang chip M1, nanging saran yen sampeyan kudu milih salah sawijine yaiku nganggo chip M1. Pancen duwe kaluwihan lan kekurangan, nanging sing penting kanggo kita dianyari sabisa-bisa lan ing kasus iki, bakal luwih becik tuku model paling anyar, sing ing kasus iki yaiku M1.

MacBook Pros sing wis direkondisi anyar wis didol ing situs web Apple sawetara jam kepungkur lan saiki Air teka. Mac mini kanthi chip M1 bakal enggal kasedhiya yaiku sing terakhir teka ing bagean web iki.

Kita wis ngitung kaping pirang-pirang kaluwihan lan kekurangan utama jinis produk sing direkondisi dening Apple, lan saka pengalaman pribadi, kita bisa ujar manawa pilihan kasebut apik kanggo akeh pangguna lan ora apik banget kanggo wong liya. Kuncine kudu jelas yen ngirit meh 200 euro iku regane. kanggo MacBook Air iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.