MacBook Air kanthi chip M1 saka 1.129 euro

MacBook Air M1

Pungkasane Apple nganyari salah sawijining komputer paling apik sing wis ana ing kisaran MacBook, MacBook Air nambah prosesor Apple M1 sing kuat lan rega peluncurane pancen kudu dipikirake babagan 1.129 euro. 

Sajrone dina sadurunge presentasi Apple, Selasa iki, 10 November, kita ora ragu-ragu babagan rega peluncuran peralatan kasebut lan akeh pangguna sing nganggep bisa larang amarga ana pangowahan sing diwiwiti nanging pungkasane kabeh nalisir, luwih murah tinimbang model karo prosesor Intel Core i3.

Pancen ora ana bedane rega ing antarane model anyar iki lan model sadurunge, nanging Kita bisa ujar manawa Apple ngedhunake rega MacBook Air kanthi M1 saka 1.199 euro dadi 1.129 yen tim kasebut saiki regane.

Kita uga duwe kaluwihan tinimbang peralatan sadurunge yen Intel Core i3 dudu prosesor sing kuat banget lan M1 anyar ing kertas bakal mangan. Kudu dingerteni asil saka prosesor kasebut lan utamane gegandhengan karo hardware lan piranti lunak, nanging ing kertas, luwih apik tinimbang prosesor inti inti 3GHz 1,1GHz kanthi Turbo Boost nganti 3,2GHz manawa Apple nunggang ing Airs sadurunge.
Cekakipun, peralatan sing saiki ditemokake ing situs web Apple kanthi peralatan anyar kasebut yaiku nganyari prosesor karo M1 lan nyuda rega regane dibandhingake karo model sadurunge, mula ora mesthi soko sing positif kanggo kabeh sing pengin tuku MacBook Air.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.