2022 MacBook Air bisa teka karo… anyar jeneng

Udara MacBook samesthine bakal duwe desain ulang sing dianyari. Model notebook Mac sing paling tipis lan paling tipis, bisa uga ngalami owah-owahan utama kanggo taun ngarep. Dadi paling ora sawetara analis nyaranake. Nanging, apa sing durung disebutake yaiku bisa uga diwenehi jeneng anyar. Owah-owahan ora mung ing interior lan njaba nanging uga ing cara nelpon.

Kita ngerti manawa analis nalika ujar manawa bakal weruh MacBook Air sing dirancang ulang anyar nuduhake chip M1 Pro lan M1 Max anyar. Uga padha bisa kalebu desain kedudukan ing layar lagi rampung MacBook Pro anyar presented dina pungkasan 18. Sampeyan bisa malah nyana desain anyar ing tampilan njaba. Nanging sing ora bisa dingerteni yaiku salah sawijining owah-owahan sing uga dikabarake. Jenengmu ganti.

Iki owah-owahan gedhe liyane nuduhake jeneng, kang iku bakal dadi mung MacBook. Diduga Apple bisa ngilangi jeneng Air ing model anyar sing bisa ditampilake taun ngarep. Kanthi cara iki jeneng MacBook sing sepi bakal digawa maneh. Dadi paling ora analis utawa pakar babagan masalah Apple ujar, Dylandkt, kaya sing dicritakake liwat akun Twitter.

Wektu pungkasan Apple mung nggunakake jeneng MacBook yaiku ing taun 2015. Kanthi laptop 12 inci sing saingan banget karo model Air dhewe. Ide iki nganti 2019 nalika mandheg nggawe lan adol lan ing taun kasebut MacBook Air Retina 13 inci anyar diluncurake, sing regane murah lan spesifikasi sing luwih apik. Yen desas-desus iki pungkasane kawujud, Apple bakal tetep karo MacBook, MacBook Pro, iMac, Mac Pro, lan Mac mini.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)