MacBook Pro M1 Max dikonfirmasi dadi paling apik kanggo fotografer

MacBook Pro paling apik kanggo fotografer

Nalika Mac anyar karo M1 diluncurake ing pasar, kekuwatan sing diwenehake dheweke gedhe banget. Nyatane, Pro MacBook anyar kasebut menehi asil sing luwih apik tinimbang Mac Pros lan mesthi luwih apik tinimbang Intel sing paling apik. Ing wektu iku lagi diwenehake sing Kripik M1 anyar sing paling komputer bisa duwe. Akeh perusahaan wiwit nggunakake Mac iki lan pametune mundhak. Saiki wektune konfirmasi salah sawijining sektor sing paling mbutuhake daya ing Mac. Para fotografer. 

Nalika ana sing ujar manawa Mac anyar kanthi M1 minangka sing paling apik kanggo sesi fotografi, ora ana sing luwih apik tinimbang nggawe serep karo bukti. Yen sampeyan penggemar fotografi, sampeyan bakal ngerti manawa kamera sing ndhisiki tembung kasebut minangka barang sing ora biasa. Iki mbokmenawa kamera paling apik sing bisa ditemokake ing toko. Sing paling apik ing babagan amarga ora kanggo kabeh fotografer, adoh saka iku. Yen sampeyan nggawe fotografi potret komersial utawa studio utawa malah lanskap sing sepi, fase siji XFIQ4 Iku sing paling apik lan paling nuntut.

Fotografer Senior CNET Andrew Hoyle nglaporake babagan pengalamane nggarap kamera format medium Phase One sing dipasang ing MacBook Pro sing nganggo M1 Max kanthi memori gabungan 64GB. Elinga yen iki minangka kamera sing bisa njupuk gambar 150 MPx. Kanggo tes kasebut, apa sing ditindakake kanggo nyetel tes kasebut lan nggawe luwih nuntut, yaiku njupuk sawetara gambar banjur gabung kabeh dadi siji. Sing ngasilake 11 GB pungkasan. Iku ora tetep kene. Dheweke mbandhingake karo Mac M1 lan Intel i9. Asil ngomong dhewe:

  • MacBook Pro M1 Max 16-inci kanthi Memori Unified 64GB (2021) 4 menit lan 36 detik
  • MacBook Pro M1 13-inci (2020) 6 menit lan 39 detik
  • 9-inci MacBook Pro Intel Core i16 (2019). Wektu saka 16 menit lan 36 detik

Ora ana maneh sing bisa diomongake…


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)