MacKeeper lan tuntutan kelas tumindak akeh pangguna

tukang kendang

Sawise ndeleng tutorial sethithik babagan carane instal MacKeeper Mac kita, dina iki kita bakal bisa ndeleng kemajuan a panjaluk klompok digawe dening sawetara pangguna taun kepungkur ing pangembang Zeobit sing dijaluk mbalekake dhuwit aplikasi kanggo pariwara gangguan, download otomatis, lsp.. Saiki, kabeh pangguna Amerika Utara sing tuku aplikasi sadurunge tanggal 8 Juli taun iki, duwe nganti 30 November kanggo ngirim data sing dibutuhake lan ngasilake dhuwit lengkap aplikasi kanthi udakara 2 yuta dolar Zeobit setuju mbayar.

Logo MacKeeper

513.330 pangguna sing tuku MacKeeper ing Amerika Serikat lan gabung karo tuntutan hukum kelas bakal nampa liwat email proposal ekonomi sing ditawakake pangembang, nanging jumlah pangguna lan rega sing dibayar kanggo aplikasi kasebut dina ($ 39,95) ora dijamin karo jumlah dhuwit sing ditawakake pangembang. Kabeh iki nambahake kemungkinan dening mantan pamilik lan pangembang Zeobit, kanggo 'mréntah' tuntutan hukum kelas iki tanggal 21 September, nalika pangguna sing kena pengaruh bakal bisa nanggepi banding tanggal 16 Oktober.

Saiki, salah sawijining solusi yaiku ora nginstal aplikasi utawa mbusak langsung karo tutorial sing wis ditinggalake ing wiwitan postingan iki, banjur gunakake sawetara jinis program pihak katelu kaya wong Adwaremedik sing kondhang sing saiki wis ganti jeneng lan iku disebut Keygen kanggo mbusak kabeh tilak. Sampeyan uga bakal dadi menarik yen Apple nambah aplikasi iki ing Xprotect, nanging ora saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.