MacKeeper nggawe risiko data 13 yuta pangguna

Akun pangguna-Mackeeper-1

Kaya ngapusi dhuwit kanggo wong adol scamware sing gagal nindakake apa-apa sing migunani ora cukup ala, saiki ana pratelan saka peneliti keamanan sing nyatakake Perlindhungan MacKeeper sing ora apik Gampang kanggo sampeyan ngakses data rahasia saka 13 yuta akun.

Iki takon babagan piranti lunak sing dilayani para priori nglindhungi komputer saka ancaman lan malware lan pungkasane, saliyane ora nggunakake akeh, uga bakal mbebayani informasi yen sampeyan ndhaptar.

Akun pangguna-Mackeeper-0

Kaya sing dikonfirmasi dening peneliti dhewe:

Aku bubar bisa ndownload luwih saka 13 yuta data akun pribadi sensitif pangguna sing ana gandhengane karo MacKeeper, Zeobit, lan / utawa Kromtech […] kaya jeneng, alamat email, jeneng pangguna, hash sandhi, jeneng komputer, alamat IP, piranti lunak kode lisensi lan aktivasi, jinis perangkat keras (kayata: "MacBook Pro"), jinis langganan, nomer telpon lan nomer serial peralatan kasebut.

Penyidik ​​khusus yaiku Chris Vickery, sing sadurunge mbabarake pelanggaran data ing Baseball Liga Utama, ATP, plus jaringan Sekolah charter K-12 ing California lan liya-liyane.

Uga kanggo sing paling ora dipercaya, Vickery wis nerbitake gambar layar (Sampeyan bisa ndeleng ing ndhuwur, ngiringi garis-garis iki) hirarki folder, sing nyebutake manawa server sing sampeyan akses pancen ora direksa.

Nenem jam sawise kasunyatan kasebut diumumake ing reddit, basis data isih ora dilindhungi lan bisa diakses kanthi bebas tanpa mbutuhake jinis registrasi utawa kapercayan apa wae.

Peneliti uga nyathet manawa tembung sandhi dienkripsi, sistem sing digunakake lemes banget. Dheweke uga negesake mengko bakal ngirim rincian liyane kepiye carane bisa ngakses database sing saiki wis dilindhungi.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)