MacLocks Ngumumake Kunci Keamanan Anyar Kanggo Mac Pro

Mac-Pro-Lock-0

MacLocks, perusahaan khusus kanggo sistem kunci keamanan kanggo piranti Mac lan Apple umume, saiki ditampilake penutupan anyar sing bakal ditambahake ing barisan produk, utamane yaiku 'Mac Pro Lock' lan bakal ngamanake peralatan iki saka tangan liyane sing grapyak.

Kaya sing sampeyan ngerteni, desain Mac Pro anyar ora menehi ruang kanggo konektor keamanan Kesington, minangka piranti kanthi rega sing dingerteni antarane € 3000 nganti € 10.000 udakara. Mung karo data iki, keamanan nggawe salah sawijining perkara utama sing kudu dipikirake, amarga sanajan estetis utamane, kita uga kudu ngurmati kasunyatan manawa Mac bisa digunakake dening pirang-pirang wong yen prelu. Yen dununge ana ing area 'umum' kanthi risiko akibat sing ditindakake.

Pramila desain konektor iki isih nawakake keamanan dhuwur, ora ngilangi estetika kapan wae, mung ngganti tampilan panel sambungan sing bakal dipasang ing sangisore output HDMI lan tombol Daya.

Instalasi kayane cukup gampang, mung kudu geser menyang sasis Mac Pro piring logam sing kunci keamanan bakal dipasang bebarengan karo kabel kunci.

Rega aksesoris iki udakara udakara € 66 ing versi paling dhasar lan ora bakal wiwit disebar nganti 25 Februari taun iki. Malah MacLocks uga wis ngolah panjaluk hak paten kanggo sistem iki mula wicaksana karo estetika Mac Pro nanging efektif ing wektu sing padha.

Informasi luwih lengkap - Aksesoris Mac Pro sing Dianyari


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.