MacOS 10.13.6 saiki kasedhiya ing versi final kanggo kabeh pangguna

macOS-Dhuwur-Sierra-1

Sawetara jam kepungkur, wong-wong saka Cupertino ngluncurake versi pungkasan iOS 11.4.1, tvOS 11.4.1, watchOS 4.3.2 lan HomePod 11.4.1, sawetara pembaruan sing ora kalebu versi pungkasan macOS 10.13.6. Nanging amarga ora ana loro tanpa telu, ora ana papat tanpa lima, lan versi pungkasan macOS 10.13.6 uga kasedhiya kanggo kabeh pangguna Mac.

Mesthi wae iki minangka pembaruan pungkasan sing ditampa kabeh Mac sing ora bakal nganyari menyang macOS Mojave, lan kabeh iku MacBook, iMac utawa MacBook Pro lan Mac Mini. tekan pasar sadurunge 2012, tanggal cut-off sing ditemtokake dening Apple kanggo versi macOS sabanjure, tanggal sing ora masuk akal.

Sing utama lan bisa uga ujar manawa anyar sing ditawakake macOS 10.13.6 ditemokake ing Dhukungan AirPlay 2, Protokol komunikasi nirkabel kepemilikan Apple, pungkasane didhukung dening iTunes. Protokol komunikasi generasi kaping loro iki ditampilake luwih saka setahun kepungkur ing WWDC pungkasan, lan wiwit saiki akeh pangguna sing ngenteni diluncurake, peluncuran sing kedadeyan ing piranti seluler nalika diluncurake iOS. 11.3, sawetara wulan kepungkur, dadi OS sabanjure sing kudu disenengi yaiku Mac.

Nganyari iki uga nawakake kinerja macOS khas, keamanan lan stabilitas. Kajaba iku, ana masalah karo aplikasi Foto nalika nerangake ngenali file AVCHD saka sawetara kamera. Masalah liyane sing ditanggulangi ing pembaruan iki, ditemokake ing aplikasi Mail. Mail nuduhake pesen kesalahan nalika nyoba ngalih pesen saka folder sing ana ing akun Gmail menyang folder sing kasedhiya ing layanan email liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)