macOS 12.2 bakal kalebu aplikasi Apple Music asli anyar

Apple Music digugat amarga kompetisi ora adil

Wingi afternoon, wektu Spanyol, wong lanang saka Apple dibukak ing macOS 12.2 Monterey beta pisanan, beta anyar sing saiki mung kasedhiya kanggo komunitas pangembang. Senajan ing kawitan marketing misale jek sing ora ana owah-owahan penting, elinga yen fungsi Kontrol Universal ora bakal teka nganti taun ngarep, ya ana owah-owahan gedhe.

Ing beta anyar iki, Apple wis ngowahi app Apple Music minangka app macOS asli kanggo menehi pengalaman pangguna sing luwih apik. Nganti saiki, aku nggunakake webview, dadi alon lan buggy cukup reguler.

Kanggo aplikasi asli anyar iki, Apple wis nggunakake AppKit, dadi aplikasi kudu menehi pengalaman pangguna sing luwih lancar lan luwih bebas kesalahan.

Apple ngeculake app kasebut Apple Music kanggo macOS karo macOS Catalina Ing taun 2019, sawijining aplikasi dadi independen saka iTunes. macOS Catalina minangka versi macOS sing ngilangi kabeh jejak aplikasi sing kasedhiya Apple kanggo kabeh pangguna kanggo nggawe salinan serep, nyalin konten menyang piranti, ngatur konten ...

Aplikasi kasebut mung a peluncur web musik apel, supaya pengalaman panganggo banget miskin. Kanthi ngrampungake kanthi lengkap saka awal karo AppKit, aplikasi kasebut bakal entuk kinerja lan stabilitas sing signifikan.

Ing beta pisanan iki, iku kamungkinan sing aplikasi isih ilang sawetara fitur, fungsi sing bakal ditambahake ing nganyari berturut-turut, supaya, nalika versi final dirilis, kedhaftar meh ora sok dong mirsani owah-owahan, ngluwihi dandan ing sawijining operasi.

Babagan tanggal rilis macOS 12.2, kanthi nganggep manawa kita wis ana ing pungkasan Desember, kemungkinan nganti pungkasan Januari utawa awal Februari, versi final ora dirilis kanggo kabeh pangguna.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.