MacOS Big Sur 7 beta 11.3 kanggo pangembang

Beta MacOS

Versi beta Apple terus saya tambah akeh ing saben piranti. Mung wingi ing macOS 7 beta 11.3 jam sawise nindakake perkara sing padha karo iOS, iPadOS, watchOS lan tvOS kanggo pangembang.

Kabeh versi beta iki nambahake stabilitas lan keamanan sistem, nanging uga perbaikan liyane kayata emoji anyar, malah uga ana owah-owahan sing penting kaya dandan ing muatan sing dioptimalake utawa ing iOS, sing nambah pangowahan penting kayata pilihan kanggo bukak kunci iPhone nganggo topeng liwat Apple Watch.

Amarga alasan iki, kita yakin manawa versi beta wis diinstal lan utamane sing diarepake para pangguna Apple. Ing kasus apa wae versi iki teka kanggo ngatasi sawetara bug sing dideteksi ing betas sadurunge lan saiki para pangembang tanggung jawab nemokake masalah utawa perbaikan anyar sing dileksanakake.

Sing apik babagan macOS Big Sur yaiku dadi sistem operasi sing stabil lan aman, utamane diadaptasi karo prosesor M1 anyar Apple. Ora ana keluhan babagan iki lan pangowahan kasebut saengga kudu menehi ucapan selamat marang Apple. Versi beta iki kudu dadi versi resmi sadurunge Apple wis ngumumake WWDC kanggo wulan Juni iki, nanging kanthi tarif iki, kita ora ngerti maneh apa sing bakal dipikirake lan bisa uga versi 11.3 iki kalebu versi paling umum sadurunge kedadeyan sing bisa mlumpat menyang macOS 12 utawa ora.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.