macOS Big Sur nampa nganyari keamanan anyar

Nalika wong lanang saka Cupertino mandheg nganyari sistem operasi, ora ateges padha lali bab iku. Saka Apple, dheweke kuwatir yen pangguna sing isih nggunakake versi lawas saka macOS lan iOS dilindhungi saka masalah keamanan anyar ing aplikasi lan/utawa sistem operasi.

Tandha paling anyar saka badhan iki bisa ditemokake ing nganyari keamanan anyar server Apple kasedhiya kanggo kabeh pangguna sing isih nggunakake macOS Big Sur.

Yen komputer sampeyan dikelola dening sistem operasi iki, sampeyan butuh wektu kanggo ngundhuh versi 11.6.4, versi sing ndandani masalah keamanan sing padha apel sing ditambal sawetara dina kepungkur karo macOS 12.2.1 Monterey.

Nanging uga, kanggo pangguna sing tetep ing macOS CatalinaApple uga wis ngeculake tembelan keamanan, khususe versi 10.15.7, tembelan sing uga ndandani masalah sing padha sing ditemokake ing macOS Monterey.

Masalah keamanan ana WebKit-related. Kaya sing bisa diwaca ing cathetan nganyari, pangolahan konten web sing mbebayani ngidini eksekusi kode sewenang-wenang, kerentanan sing diakoni Apple. wis dieksploitasi ing jaman kepungkur.

Carane ndownload nganyari iki

Kanggo ndownload nganyari sing kasedhiya kanggo macOS Big Sur lan Catalina, kita kudu pindhah menyang Pilihan sistem lan klik ing lambang Nganyari piranti lunak.

Si sampeyan ora rencana kanggo nganyari macOS Monterey, elinga mbusak centhang ing kothak sing cocog, yen ora, komputer sampeyan uga bakal dianyari menyang versi macOS paling anyar sing saiki kasedhiya, yaiku nomer 12.2.1.

Nginstal nganyari iki mbutuhake kita miwiti maneh komputer, Dadi yen sampeyan ora bisa mungkasi apa sing lagi dilakoni, Aku menehi saran sing kita instal nalika sampeyan duwe sawetara wektu luang utawa break.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.