macOS Catalina 10.15.4 beta 2 nambah karaoke menyang Apple Music

Apple Music

Yen Inggris sampeyan ora apik, bisa uga yen sampeyan ngrungokake lagu ing basa kasebut ana tembung sing uwal saka sampeyan, mula sampeyan ora ngerti apa sing dadi lirik lan sampeyan ora bisa nembang. Apple bakal mbantu sampeyan lan ing beta anyar sing diluncurake wingi macOS Catalina, iki kalebu anyar.

Kaya Apple Music ing iPhone, saiki aplikasi iki nuduhake lirik lagu kanthi nyata, disinkronake karo musik, kaya karaoke. Pungkasane, kita bisa nyanyi lagu favorit kanthi maca lirik ing komputer. Pisanan ing ngarep Mac, lan sawise ngerti lirik, ing kamar mandhi ... utawa ing endi wae sing sampeyan karepake.

Versi beta kapindho macOS Catalina 10.15.4 dirilis wingi, lan pembaruan anyar iki ngenalake dhukungan kanggo lirik sing diselarasake kanthi nyata ing aplikasi Apple Music. Aplikasi kanggo Mac iki wis nuduhake lirik lagu sampeyan, nanging lagu kasebut ora bisa dipindhah kanthi real time kanthi irama musik, yaiku fitur sing wis kasedhiya ing iOS wiwit diluncurake iOS 13. Saiki kayane dilebokake ing Mac.

Saiki ora kabeh lagu duwe lirik sing diselarasake, nanging kasedhiya kanggo judhul sing paling populer lan lagu sing paling dirungokake. Lagu kanthi lirik sing disinkronake bakal duwe antarmuka sing nggulung lirik nalika ditembangake.

Nalika lirik realtime dikenalake kanggo iOS 13 ing wulan September 2019, Manajer Apple Music Oliver Schusser ujar ing sawijining wawancara yen Apple duwe tim karyawan sing ngrungokake lagu lan nulis lirik kanggo mesthekake yen akurat lan terkoordinasi karo musik kasebut., tinimbang ngimpor lirik saka panyedhiya eksternal. Saiki, mung pangembang sing nampa betas sing bisa seneng anyar iki. Ing sawetara dina, versi final bakal dirilis kanggo kabeh pangguna.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.