macOS Catalina 10.15.7 lan Safari 14.0.3 uga dianyari

macosa Catalina

Nganyari ora khusus kanggo pangguna macOS Big Sur, uga ana versi anyar macOS Catalina nanging ing keamanan iki. Jinis nganyari biasane umume nalika Apple ngeculake versi pungkasan saka sistem operasi paling anyar sing kasedhiya Ing macOS, nambah keamanan lan biasane uga nambah pangowahan versi browser Safari sing kasedhiya.

Kabeh pangguna disaranake nginstal Security Update 2021-001 amarga bisa nambah keamanan macOS.

Ing kasus iki, versi anyar saka macOS Catalina 10.15.7 Kayane ana hubungane langsung karo keamanan sistem lan kita bakal nemokake sawetara pangowahan liyane. Saliyane, Safari uga nambah sawetara perubahan babagan stabilitas lan keamanan.

Ora diraguhi, versi anyar iki kudu diinstal sanalika bisa yen ora nganyari otomatis kanthi konfigurasi ing Mac. Mula, disaranake deloken Preferensi Sistem ing pilihan Pembaruan. Yen sampeyan ngakses, bakal nuduhake pilihan kanggo nganyari yen prelu. Dadi, yen sampeyan nggunakake versi sadurunge macOS Big Sur ing Mac amarga sampeyan ora bisa nginstal, disaranake sampeyan mriksa manawa wis kasedhiya versi anyar iki lan instal sanalika bisa kanggo ngrasakake warta keamanan ing Mac sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.