Versi pasti macOS High Sierra bakal kasedhiya tanggal 25 September

Wingi kita bisa nikmati salah sawijining intine penting sing paling penting ing perusahaan apel kasebut. Akeh wartawan ngelasake minangka salah sawijining sing paling relevan, sawise nampilake iPhone pisanan. Ana akeh kasenengan lan fitur anyar kanggo ngenalake supaya ora ana wektu kanggo maju tanggal rilis loro sistem operasi utama Apple: iOS 11 lan kita ora bisa mandheg ngomong ing Blog iki, macOS High Sierra. 

Sawise presentasi, Apple nganyari update web, ngandhani manawa macOS High Sierra, ing versi pungkasan, bakal kasedhiya wiwit tanggal 25 September ngarep.

Teknologi anyar sing dadi pusat sistem nggawe Mac sampeyan luwih dipercaya, bisa, lan responsif, lan dadi landhesan inovasi ing mangsa ngarep. MacOS High Sierra uga nyaring fitur lan aplikasi sing digunakake saben dina. Wis macOS ing level paling dhuwur.

Lan aku kudu ujar, paling ora, iki dudu pemasaran murni. Aku duwe kesempatan kanggo nggunakake beta sistem paling anyar lan bisa digunakake kanthi spektakuler. Tampilan umum minangka sistem sing kuat lan bisa dipercaya, tanpa ana kesan beta.

Kita bubar nerbitake perbandingan nyata pisanan saka sistem anyar, kanthi kaping boot luwih murah tinimbang macOS Sierra, utamane amarga sistem file APFS anyar. Mula, kita kepengin ngerti kabeh warta sing bakal ditindakake macOS High Sierra ing versi pungkasan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

5 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Ruben ireng falconi ngandika

    Yen ora ana Kantor, ora bakal ana update sing migunani

    1.    Luis Tovar ngandika

      Yen ana Office, aja bingung Office 2011 karo Office 2016, versi 2011 yaiku sing ora bisa digunakake karo MacOS High Sierra, versi 2016 bakal terus dienggo kanthi normal njupuk kauntungan saka OS anyar

  2.   Javier Andrés Letelier Alvarado ngandika

    Paling ora, sampeyan kudu ngenteni 1 wulan nganti sewulan setengah piranti lunak supaya bisa dianyari!

  3.   Enrique ngandika

    Babagan Office, isin banget yen versi iOS duwe sawetara fitur kaya versi Windows. Kajaba iku, ora ana Access utawa Publish, yaiku rong aplikasi sing apik banget.

  4.   Rafalite ngandika

    Aku seneng banget, aku ngarep-arep nginstal OS iki.