MacOS Monterey beta 7 nuduhake resolusi MacBook Pros 14 lan 16 ing mbesuk ″

anyar Apple MacBook Pro 16 "M2

Awal minggu iki, perusahaan Cupertino ngluncurake versi beta macOS Monterey kanggo pangembang lan luwih akeh petunjuk babagan MacBook Pro anyar sing dideteksi. Ing kasus iki, ujar manawa resolusi sing dideteksi ing versi beta nuduhake apa sing bisa ditindakake referensi sing jelas babagan MacBook Pros 14 inci lan 16 inci.

Kita ngomong babagan resolusi layar sing ditemokake lan diterbitake kaping pisanan ing Situs web MacRumors kanthi jeneng "Retina 3456 x 2234" lan "Retina 3024 x 1964". Resolusi layar iki ora cocog karo resolusi layar sing ana ing produk Mac saiki utawa sadurunge.

Macbook Pro ing sudhut

Resolusi MacBook Pro Disaring

Akeh sing njaluk taruhan ing presentasi utawa acara Apple ing wulan Oktober iki lan ora luwih saka November. Ing kasus apa wae, sing katon jelas yaiku kabeh nuduhake manawa kita bakal duwe peralatan anyar sadurunge pungkasan taun 2021. Ing gambar ndhuwur sampeyan bisa ndeleng loro model sing dianggep 14-inch lan 16-inch anyar MacBook Pro.

Sampeyan kudu nemtokake sawetara poin kayata masalah prosesor anyar, yen bakal dadi M1, M1X utawa bakal langsung menyang M2. Sing jelas yaiku perusahaan wis nyiapake tanggal wiwitan sing adoh saka MacBook Pro anyar kanthi layar sing luwih gedhe lan bisa uga desain sing padha karo komputer saiki. Kita sangsi manawa MacBook Pros anyar bakal diluncurake taun iki kanthi pangowahan desain sing signifikan ngluwihi layar sing luwih gedhe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.