MacOS Monterey Public Beta 2 Saiki Kasedhiya

Betas

Program saka versi beta umum Apple terus ing sawijining cara lan saka wayahe pisanan kejiret ing cukup apik ing antarane kedhaftar. Ing kasus iki, versi beta kanggo pangembang sing dirilis sawetara dina kepungkur wis kasedhiya versi beta umum. Iki tegese kabeh pangguna sing pengin padha bisa ngundhuh versi beta iki lan nginstal ing komputer. 

Versi beta biasane nambah dandan sing signifikan lan fitur anyar ing stabilitas lan keamanan. Ing sisih liyane, bisa uga Apple bakal nambah sawetara dandan ing fungsi sistem kanthi fitur-fitur anyar kayata SharePlay ing FaceTime. Iki bakal dadi anyar utama sistem operasi ing versi beta sing diluncurake dening Apple, kaloro saka macOS Monterey 12.1.

A advance pinunjul karo program beta umum iki

Thanks kanggo betas, sistem operasi tansah metu luwih apik lan saiki luwih. Ana akeh pangguna sing nginstal versi kasebut lan mulane "umpan balik" sing ditampa Apple ing dheweke luwih dhuwur dadi ing pungkasan kita kabeh menang.

Tekane versi umum iki kanggo pangguna Mac ngganti perspektif wong sing ndownload versi pangembang lan saiki ora perlu nindakake apa wae. Apple nyedhiyakake bagean web kanggo kabeh sing pengin nyoba versi beta kanggo ngundhuh lan nginstal. Sampeyan kudu tansah elinga yen nginstal versi beta iki bisa uga ateges duwe masalah tartamtu karo app utawa alat, nanging bener sing iki arang kedaden lan yen kedaden. sampeyan bisa tansah mbusak versi beta saka Mac. 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.