macOS Sierra lan cara kerja versi beta

mbukak kunci otomatis-macOS-sierra

Nalika Apple ngluncurake versi beta pertama sistem operasi macOS Sierra anyar tanggal 13 Juni Kanggo pangembang lan sing dadi pikirane yaiku pangowahan sistem bakal disorot. Sejatine kita wis nggunakake versi versi beta saka sistem operasi kanggo Mac luwih saka rong wulan lan kita kudu ujar manawa sanajan pangowahan penting, akeh perbaikan uga gumantung karo piranti liyane, kayata bisa mbukak kunci Mac liwat Apple Watch.

Ing kasus tartamtu, ora kabeh pangguna bisa ujar manawa bisa digunakake amarga ora kabeh duwe jam tangan Apple, nanging sejatine macOS Sierra 10.12 bisa digunakake kanthi jembar banget lan pancen stabil ing kabeh cara.

Sebagean sing disalahake kanggo stabilitas bisa uga disebabake amarga dirilis versi beta umum. Beta kasebut kudu stabil supaya pangguna sing dudu pangembang bisa nggunakake tanpa masalah serius ing Mac, Apple ngerti lan iki minangka prekara sing ora bisa nggawe kesalahan gedhe ing versi kasebut. Sampeyan uga yakin manawa sampeyan bisa matesi luwih sithik ing rilis warta lan panyesuaian liyane ing betas, nanging amarga iku uga duwe unroller lan versi.

Wingi-wingi bocah lanang Cupertino ngeculake beta sistem operasi kaping enem kanggo pangembang lan kasunyatane yaiku owah-owahane kayane ora bisa ngatasi, nanging iki ora bakal dadi luwih ala, jelas kita kudu ngati-ati karo versi beta amarga bisa uga ana kejutan sing didhelikake ing kode, nanging sejatine kita mikir manawa Apple ora duwe risiko sethithik lan wis ngrampungake PR ing gangguan cilik sing lagi ditanggulangi kanthi terus-terusan.

Ing kasus pribadi lan pangguna liyane sing nganggo versi beta umum macOS, ora ana keluhan serius babagan operasi sistem operasi anyar lan perbaikan wis diadaptasi kanthi apik karo sistem dhasar sing bisa diarani padha utawa malah luwih apik tinimbang OS X El Capitan saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Vincent ngandika

    Apa kombinasi kunci boot sing padha bisa digunakake ing X 10.11?

  2.   Paolo ngandika

    Aku wis nginstal pirang-pirang minggu kepungkur, MacOs Sierra lan Imac pangowahan sampeyan dadi luwih parah. Apamaneh amarga aku nggunakake program desain kayata Illustrator sing nalika nyimpen file mblokir opsi sing sadurunge, kayata nyimpen artboard sing dakkarepake. Kajaba iku, nalika ngubungake foto, program bakal disimpen, utawa nalika pengin ngunggah foto menyang twitter, kabeh kaca internet disimpen. Dheweke ngerti sawetara solusi kanggo masalah iki lan masalah liyane sing sampeyan tampilake.
    Gracias