Macs nggawe urip luwih gampang ing IBM

Apel IBM

Sampeyan bisa uga ing IBM dudu papan sing ramah banget kanggo nggunakake Mac, nanging fletcherprevin, Wakil Presiden Layanan Workplace IBM bisa uga ora setuju. Previn biyen mikir kaya mayoritas, yaiku Apple Mac luwih larang tinimbang PCDheweke ora migunani kanggo pambiyantu pangembangan kanggo sistem operasi, lan mbutuhake akeh pelatihan staf kanggo adaptasi karo komputer Apple. Nggih pranyata iki dudu sing sampeyan pikirake.

ibm-apple-mac-0

Previn sadhar sawise ketemu karo Apple manawa Mac bisa luwih ndhukung piranti seluler IBM, lan nggawe kompatibel ing perusahaan kasebut. Nggunakake Suite Caspers, la cual nyederhanakake panguripan sistem kanthi platform global kanggo atur komputer Mac OS X lan piranti seluler iOS. IBM saiki nawakake Mac kanggo karyawan, sing seneng platform iki, lan banjur ngidini karyawan sing padha masangake piranti Apple dhewe banjur nyoba aplikasi, piranti lunak lan setelan. tanpa intervensi dening staf IT utawa helpdesk.

Kabeh Mac sing kita tuku nyimpen akeh dhuwit kanggo IBM, ujare Fletcher Previn.

Minangka asil saka proses sing gampang iki, IBM saiki wis bisa masang 1.900 Mac saben minggu, kanggo total 130.000 piranti Mac lan iOS ing suite IBM. Previn ujar kaya ngono mung 5 persen pangguna Mac nelpon helpdesk, dibandhingake karo 40 persen pangguna PC.

Dadi, nalika Mac cenderung luwih larang ing hardware PC, cenderung tahan maneh lan mbutuhake dhukungan luwih sithik saka meja pitulung khusus IBM, sing nyebabake tabungan amba.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.