Yahoo Mail nggawa aplikasi iPad menyang Mac kanthi M1

Macs karo M1

Yahoo wis ngluncurake update anyar menyang aplikasi Mail kanggo iPhone lan iPad, sing nganyari ndhukung komputer Mac nganggo prosesor M1 Iki nawakake "pengalaman sing luwih cepet lan luwih lancar" lan menehi desain sing padha kanggo versi iPad.

Versi aplikasi sing nawakake dhukungan kanggo piranti sing dikelola karo prosesor M1 yaiku nomer 6.36, versi sing jelas, ora bisa diinstal ing komputer kanthi prosesor Intel.

Ing katrangan babagan nganyari aplikasi Yahoo Mail kanggo iPhone lan iPad, kita bisa maca:

Aplikasi Yahoo Mail saiki kasedhiya kanggo Mac kanthi chip M1 Nikmati pengalaman email sing paling apik ing Mac lan gunakake fitur sing paling disenengi:

  • Langganan tanpa komplikasi: Priksa dhaptar mailing ing sak panggonan lan batalake langganan kanthi siji klik.
  • Tab lampiran: Kontrol kabeh lampiran kanthi lampiran disusun ing papan sing padha. Sampeyan uga bisa nyaring miturut foto lan dokumen.
  • Tambahake akun apa wae: Kalebu lan sentralake akun Gmail, Outlook utawa AOL.

Yahoo Mail kanggo iPhone, iPad, lan Macs M1 kasedhiya minangka download gratis ing App Store. Ing katrangan Mac App Store, aplikasi kasebut kacathet minangka "Dirancang kanggo iPad." Versi minimal macOS sing digunakake aplikasi yaiku macOS 11.0 nalika versi iOS minimal sing bisa nggunakake aplikasi iki yaiku iOS 13 lan iPadOS 13.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.