Locko - Pangatur sandhi lan file kolong gratis ing wektu winates

kunci-sandi-manager-file-kubah

Bisa duwe sandhi saka layanan web sing biasane diakses saiki minangka kabutuhan sing wis suwe saya suwe, amarga luwih akeh layanan sing digunakake saben dinane, saka Mac utawa iPhone. 1Password minangka aplikasi sing paling misuwur amarga ngidini kita nyimpen meh kabeh jinis informasi saka nomer akun, tembung sandhi bank, nomer kertu kredit, login lan malah ndhelikake gambar aneh. Aplikasi iki Regane regane 19,99 euro, nanging kanggo wektu winates, bisa didownload kanthi gratis.

kunci-sandi-manager-file-kubah-2

Nanging 1Password minangka aplikasi sing larang banget, utamane versi desktop sing regane 65 euro, sanajan saka wektu ke wektu didol kanthi nyuda rega sing luwih menarik. Yen sampeyan pengin nggunakake aplikasi sing nindakake fungsi sing padha, ing iPhone uga ing Mac, kita bisa njupuk keuntungan saka tawaran iki lan ndownload Locko - manager password lan file vault, kanggo Mac, aplikasi sing uga nawakake versi kanggo iOS kanthi gratis.

Fitur utama Locko - manajer tembung sandhi lan file kolong

  • Versi gratis kanggo iOS.
  • Enkripsi 256-AES
  • Generator sandhi dikonfigurasi.
  • Akses situs web, panyimpenan kertu kredit, lisensi piranti lunak, akun bank lan liya-liyane.
  • Panyimpenan file.
  • Panyimpenan album foto.
  • Cathetan Aman.
  • Akses kaca web nggunakake trabasan keyboard.
  • Lapangan sing bisa disesuaikan.
  • Telusuri ing antarane lapangan.
  • Grup kanthi kapasitas panyimpenan tanpa wates.
  • Ekstensi kanggo Safari, Chrome, Firefox lan Opera.
  • Mlebu nganggo jam siji.
  • Sinkronisasi kabeh sandhi bisa rampung liwat iCloud utawa liwat Dropbox.
  • Impor data 1Password.
  • Nyedhiyakake data LastdPass.

Kaya sing bisa dingerteni, yen ana sing maca nggawe salah siji saka 1Password ing versi free (kanggo nyebut piye wae) nanging yen sampeyan nggawe salah siji saka 1Password ing versi mbayar ing iPhone iPad utawa pengin diowahi, Locko nawakake kemungkinan ngimpor data iki langsung saka 1Password lan LastPass, loro sing gedhe kasebut kanggo nyimpen sandhi.

Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)