Pangatur kata sandi Dropbox bakal dibebasake saka wulan April

Pangatur tembung sandhi Dropbox

Nalika ngatur tembung sandhi ing Mac, kita kudu nggunakake akeh solusi, kanthi praktis kabeh mbayar, kajaba gantungan kunci Apple, sanajan iki mung winates kanggo sandhi kaca web amarga ora ngidini kita nyimpen jinis informasi liyane.

Wulan kepungkur, LastPass ngumumake layanan gratis sampeyan bakal diwatesi mung karo siji pirantiMula, kanggo terus nggunakake, prelu ya utawa ya, nggunakake salah sawijining lengganan sing beda sing ditawakake. Wingi, tanggal wiwit LastPass wiwit mbayar, Dropbox ngumumake manager tembung sandhi dadi gratis.

Dropox minangka salah sawijining layanan panyimpenan maya pisanan sing misuwur ing kabeh ekosistem. Nanging, amarga Google, Apple lan Microsoft ngluncurake solusi panyimpenan cloud, perusahaan wis kelangan pelanggan.

Jauh saka nyebrang tangan, perusahaan kasebut wis ngluncurake macem-macem solusi njaga pelanggan lan narik kawigaten sing anyar. Perusahaan kasebut ngluncurake manajer kata sandi taun kepungkur, manajer sing mung kasedhiya kanggo pelanggan sing mbayar, nanging ing wulan April, iki bakal gratis kanggo kabeh wong.

Setengah gratis, wiwit iku mung bakal ngidini sampeyan nyimpen nganti 50 sandhi. Yen sampeyan ngluwihi nomer kasebut, sampeyan kudu milih salah sawijining rencana pambayaran sing beda sing ditawakake perusahaan kasebut. Kabeh pangguna Dropbox bakal bisa nggunakake manager sandhi kanthi sinkronisasi kanthi otomatis nganti 3 piranti.

Pangatur tembung sandhi Dropbox yaiku mirip banget karo solusi sing ditawakake dening 1Password lan LastPass, dadi yen sampeyan mikir migrasi sandhi menyang platform liyane, pangowahan kasebut ora bakal traumatik.

Sawetara desas desus ngandhakake manawa Apple bisa nggarap versi fitur anyar kanggo aplikasi Keychain, layanan sing wis kasedhiya ing bentuk ekstensi kanggo Google Chrome lan Microsoft Edge ing Windows.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.