Pangatur tembung sandhi LastPass matesi panggunaan piranti ing versi gratis

LastPass

Wis pirang-pirang taun saiki, nggunakake manajer tembung sandhi minangka sing paling umum, utamane ing antarane pangguna sing pengin duwe kabeh tembung sandhi ing lingkungan sing aman. Salah siji sing paling populer ing ekosistem Apple yaiku 1Password, nanging ora mung siji, kanthi LastPass dadi alternatif sing paling apik nganti wulan Maret ngarep.

LastPass wis mesthi dadi alternatif sing apik kanggo 1Password amarga ngidini kita nggunakake ing macem-macem piranti tanpa kudu mbayar sen. Nanging, kaya kabeh perkara sing apik, ana pungkasane. Perusahaan kasebut wis ngumumake yen panggunaan gratis bakal diwatesi menyang piranti siji saka Maret.

LastPass kasedhiya ing kabeh platforms: macOS, Windows, iOS lan Android, dadi kita bisa nggunakake tanpa masalah saka piranti apa wae kanthi nyinkronake data saka jarak adoh (kaya sing ditawakake 1Password).

Wiwit tanggal 16 Maret, LastPass bakal diwiwiti matesi layanan gratis sampeyan menyang siji pirantiMula, data sing direkam saka Mac, kayata, uga kudu direkam kanthi manual ing iPhone, Android, utawa PC Windows. Wiwit tanggal 16 Maret, pangguna kudu milih piranti aktif sing digunakake kanggo nggunakake layanan kasebut.

Minangka pangguna gratis, login kaping pisanan saka 16 Maret bakal nggawe jinis piranti sing aktif. Sampeyan bakal duwe telung kemungkinan kanggo ngowahi jinis piranti aktif kanggo njelajah endi sing paling cocog kanggo sampeyan. Elinga yen kabeh piranti sampeyan wis nyelarasake kanthi otomatis, dadi sampeyan ora bakal kelangan akses menyang barang sing disimpen ing lemari besi utawa ora bakal dikunci metu saka akun, preduli sampeyan nggunakake komputer utawa piranti seluler kanggo ngakses LastPass.

Salajengipun, uga matesi sawetara opsi dhukungan tanggal 17 Mei, matesi panggunaan email mung kanggo pelanggan premium lan sing duwe akun kulawarga ing layanan iki. Yen sampeyan terus nggunakake pangatur tembung sandhi iki, sampeyan mung bakal bisa menyang Pusat Dhukungan LastPass kanggo nemokake solusi kanggo masalah sing sampeyan alami.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Jimmy iMac ngandika

    Kayane rada ora masuk akal gumantung karo aplikasi pihak katelu nalika icloud apel duwe manajer kata kunci aman sing kasedhiya ing kabeh piranti apel.