Mark Gurman ngusulake Apple alternatif kanggo TV Apple saiki lan "ora ana gunane"

AppleTV6

Kayane Apple pancen ora duwe rencana utama kanggo Apple TV ing wektu kasebut. Dadi paling ora, bisa diwaca ing laporan sing arsitek nggawe lan konstruksi, para insinyur, nggambarake pesimisme babagan piranti iki. Ing taun kepungkur, Apple wis nggawe akeh owah-owahan utama babagan lini produke, sanajan owah-owahan sing digawe kanggo khusus iki bisa dibahas. Pangowahan utama ing Apple TV yaiku nganyari Siri Remote menyang versi sing luwih ramah pangguna. Nguciwani. Nanging kayane katon ora apik.

Ing pungkasan bulletin "Power On" kanggo Bloomberg, Obrolan Mark Gurman karo insinyur Apple nuduhake manawa ora ana optimisme karo strategi Apple yen piranti kasebut kudu ana ing saben omah, paling ora kanggo taun ngarep. Rasane rada nguciwani amarga strategi perusahaan ing divisi hiburan, Apple TV +, uga saya penting. Apa kurang saka duwe piranti sing cocog kanthi pangarepan lan kualitas konten kasebut.

Pacelathon Mark Gurman karo insinyur padha ora mangu-mangu: "Wiwit saiki, angel dipercaya manawa bakal kedadeyan maneh." "Utamane para insinyur Apple ngandhani yen perusahaan ora duwe strategi hardware ruang tamu sing kuwat lan ora ana optimisme internal."

Ing tembung Gurman dhewe babagan kepiye Apple TV saiki dadi gadget "ora ana gunane". "Ora liya kothak set-top sing regane larang ing pasar sing didominasi Amazon lan Roku." Mesthi wae, Mark ora mung menehi kritik sing ngrusak. Dheweke nambahake manawa perusahaan bisa nggawe Apple TV kaya tongkat sing luwih murah, utawa ngenalake fitur anyar kanggo njamin rega sing ana.

Muga-muga Apple bakal maca buletin iki lan mutusake manawa ideane Mark pancen apik lan bakal menehi semangat kanggo piranti kasebut. sing ilang.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.