Mark Ronson babagan kesenengan lan masalah nggawe seri 'Watch the Sound' kanggo Apple TV +

"Watch Sound with Mark Ronson" dokumen Apple TV + anyar

Nalika wulan April kepungkur, Apple ngumumake program kasebut Watch penyihir Swara Mark Ronson Liwat trailer, perusahaan sing berbasis ing Cupertino mengklaim yen seri dokumenter kasebut yaiku babagan teknologi musik.

Nanging, miturut presenter, seri iki bakal dadi babagan kabeh kajaba teknologi fokus ing jinis alat sing lahir saka kemajuan teknologi wis inspirasi para seniman lan ngganti musik. Ronson ujar nalika wawancara karo Macem-macem manawa Apple nggoleki teknologi lan geeky sing disenengi para penyayang musik.

Kaya sing dikandhakake Ronson:

Dheweke ngubungi aku karo Morgan Neville… lan aku seneng karo tugase. Dheweke penggemar musik sing hebat. Mark Monroe lagi arep ngasilake, lan aku ora ngerti yen wis tanggung jawab dheweke, kayata 'The Bee Gees': Kepiye Sampeyan Mendhet Jantung Rusak. '

Kita kabeh wiwit nggawe otak babagan seri iki lan nalika iku kita mutusake mbagi dadi enem teknologi sing dipercaya minangka sing paling penting kanggo merevolusi musik modern, lan dadi tanggung jawab kanggo swara lan lagu sing dadi bagean saka urip kita.

Seri kasebut diwiwiti kanthi autotune, teknologi kontroversial sing ndandani masalah vokal lan iku ndadekake para penyanyi muni luwih apik tinimbang dheweke. Babagan teknologi iki, Ronson negesake:

[Nalika] Kanye West metu kanthi '808s & Heartbreak' ing taun 2008, rada ngowahi perspektifku amarga Kanye ora nate pura-pura dadi penyanyi, nanging dheweke nemokake alat iki, kanthi otomatis, sing ngidini dheweke narik melodi sing luar biasa ana ing sirahe lan sing liya, aku ora bisa ngatasi.

Episode liyane nuduhake topik sing padha kontroversial samplingSaliyane nggunakake teknologi sing kurang jelas, kayata cara Beatles nyepetake vokal utawa Beastie Boys kanthi sengaja ngenalake distorsi.

Ronson negesake manawa seri kasebut uga mbayar pajeg kanggo para pelopor kaya Delia Derbyshiresing musik elektronik wiwit taun 60-an - kalebu lagu "Doctor Who" - nampa pengenalan sing pantes ditindakake akhir-akhir iki.

Watch Swara karo Mark Ronson yaiku seri enem bagean sing wiwit ditayangake dina Jumuah 30 Juli.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.